Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Nykypäivänä ei enää saa puhelimella minkäänlaista yhteyttä terveydenhuoltoon. Niin sanottu palvelu on pimputusta ja pompotusta

5 SaiPa-kausikortin haltijana kysyn seuran johdolta, minkälaisella menettelyllä ja kuinka suurelta osin saan palautusta maksamistani rahoista teidän livettyä yksipuolisesti sopimuksestamme pelaavaa kokoonpanoa myymällä kesken kauden. Olisiko 30% eli 650 euroa ok?

E-Karjala liiton tavoite hallitukselle on siis se, ettei tänne sallita venäläisten tulla töihin eikä turisteiksi. Ei enää ystävyyttä ja normaalia kanssakäymistä, vaan tehdään raja-alueesta turvavyöhyke muulle Suomelle. Rakennellaan provosoivia aitoja, mutta ei tuulivoimaloita, joita tänne todella tarvittaisiin paljon mm. hiilivetyprojekteihin.

Kyllä sananvapaus ja hyvä käytös kulkee yhtä matkaa. Sillä ei ole mitään tekemistä tuon Ruotsin provokaation kanssa. Jos ei oma polla sano, missä raja kulkee, se pitää lailla osoittaa.

Ilmeisesti GoSaimaa ja VisitSaimaa eivät vieläkään tee minkäänlaista yhteistyötä? Nurkkapatriootteja kun ollaan.

Perusopetukseen vaaditaan lisätunteja. Eikö tehokkainta, vastuullisinta, järkevintä, helpointa ja halvinta olisi jatkaa lukuvuotta 2–3 viikkoa?

"Venäjä on salaisuuden sisään kätkettyyn mysteeriin kätketty arvoitus". Winston Churchill.

Itsenäinen Suomi lähetti 2. maailmansodan aikaan juutalaisia Saksaan. Nyt itsenäinen Suomi lähettää kurdipakolaisia Turkkiin.

Ihmettelen jos joku vielä viitsii raahautua Kisapuistoon.

Pöyristynyt

Nyky-SaiPan omistajat ja toimijat ovat taitonsa näyttäneet. Ei siinä paljon sössötys auta.

Nonnii, jos ei Kiljunen yksin päättänyt Niemen aiheettomasta vuoden palkasta, niin ainakin nähtiin, että joukossa tyhmyys tiivistyy!

Kysykää Pekka Virralta mikä Saipassa mättää. Varmasti tietää jos voi puhua.

Lopettakaa vihdoin tuo "kiitos sinne Berliinin" hokeminen TV:n uutislähetyksissä.

Kyllä masentaa, kun katselee keskustaan tungettuja ylikorkeita ja ylisuuria rakennuksia (Saga, Loas-Teatteri, seurakunnan uudisrakennus). Nukkuuko kaupunkikuvatyöryhmä vai onko siltä kadonnut suhteellisuudentaju?

Ihminen joka maksaa kaupassa tai baarissa käteisellä ja kaivaa pussin pohjalta kolikotkin on köyhä tai jonon tukkija?

Säästövinkki: osta pieni rieska, sillä se homehtuu kahdessa päivässä kuten isokin!

SaiPa ei nykyään osta pelaajia vaan lainaa, koska SaiPalla ei ole rahaa, kunnon urheilutoimenjohtajaa, kunnon junioritoimintaa ja suuntana metsä ilman kunnon johtajaa

YkkösJakari

Hyvä ja ajankohtainen artikkeli Juhani Sirkiältä väestönsuojista. Selvät ohjeet mihin joutsenolaisetkin tulevat bussilasteittain. Olemmehan lappeenrantalaisia

Uusia tehtaita halutaan. Akkutehdas Harjavallas valmis, jotain puuttuu ei voi aloittaa?

Menkäähän katsomaan Turun uudistunutta kauppatoria ja ottakaa mallia. Koko 120x120 metriä ja mikä parasta toria muutettiin esteettömäksi. Torin kulmia koristavat tyylikkäät, puiset paviljonkirakennukset.

Aika kevyissä käsissä on Ruotsin enemmistödemokratia, jos yksi tanskalainen reikäpäinen mies voi torpata Nato-hakemuksen.

Avun no:ssa 1/2023 on viiltävä analyysi hyvinvointialueiden johtajien järjettömistä palkoista. Etelä-Karjala kärjen tuntumassa kuudentena. Lisäksi tulevat massiiviset valtuutettujen kulut ympäri valtakuntaa. On selvää, että tämä kepun ja demareiden päiväuni hyvinvointialueista tulee kaatumaan omaan mahdottomuuteensa varojen puutteessa jo alkumetreille.

SaiPan tulevaisuuden menestys rakentuu hyvään juniorityöhön. Sitä ei paranna yhtään kauppatorille ihannoitu jääkiekkokaukalo ja sen ympärille rakennetut uudet kerrostalot. Ei yhtään. Mieti vähän, mikä on olennaista ja mikä hössötystä.

Nykypäivänä ei enää saa puhelimella minkäänlaista yhteyttä terveydenhuoltoon. Niin sanottu palvelu on pimputusta ja pompotusta. Ennustan: tulevaisuudessa tietokone tekee diagnoosin ja robotti tekee leikkauksen. Tulevaisuuden ammatit: puuseppä ja ruumisauton kuljetaja. Voihan www!