Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Nonnii, ollaan Kiljusen Annelista mitä mieltä tahansa, niin ei hän yksin ole mitään päättänyt

Sanna on hakemassa lisäohjeita nukkemestareiltaan?

Nonnii, ollaan Kiljusen Annelista mitä mieltä tahansa, niin ei hän yksin ole mitään päättänyt. Ottakaa selvää hallituksen vastuusta.

Hupikalastajat näyttää telkkarissa miten kalastetaan isoja kaloja virvelillä, saaliilta koukku pois leuasta ja kala uimaan! Roistomainen teko! Missä niin sanotut eläintensuojelijat? Vai eikö kala ole eläin?

Olisko Kiljusella muutakin korissa kuin konvehteja, vaikkapa se satatonnia. Sais yhteiskunnan rahojen jakajat maksaa ne Eksotelle takaisin.

Hyväveli-järjestelmä toimii; millä perusteella vt. johtajalle, ITSE irtisanoutuneelle vuoden palkka lahjaksi? Olisi kuulunut hoitajille tai vanhustenhuoltoon. Kuka vastuussa?

Ei osaa Saipa voittaa, lopussa usein turhia jäähyjä,vniin kuin Jukuria vastaankin. Eiköhän kohta Meskanen lähe johonkin.

Menestyvät SM-liigan jääkiekkojoukkueet panostavat omaan juniorityöhön. Olisi Saipankin aika ymmärtää oman laadukkaan juniorityön merkitys liigajoukkueelle. Ei hyvää joukkuetta rakenneta pelkästään ostamalla pelaajia.

Väre ei laske toistaiseksi voimassa olevia hintoja. Lähes kaikki muut ovat laskeneet 30 %. Herätkää Väreen kuluttajat ja etsikää kesän lähestyessä uusi sähköyhtiö.

Vaihdan

Lappeenrannan teatteri kertoi katsojapulasta. Kaamoksen voisi "häätää" vier. avulla, joilla on riemukkaita esityksiä (mm. 11/22 Pirkko+Tuula ja 2/23 tuleva Mielikuvituspoikaystävä).

Anu

Kyllä se Olli Rehn on saatava seuraavaksi tasavallan presidentiksi.

Super-kiitos toimittaja Riina Nokso-Koivistolle loistavasta Clarissa Jäärnin henkilöartikkelista!