Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Mikä vimma kaupungin päättäjillä on pilata loputkin paikoista, missä ihmiset viihtyvät

Sotaa vastustava venäläismies 38 vrk ilman viisumia Suomessa. Kauhea rikos ja lähes ykkösuutinen Suomen mediassa. Onneksi fiksut suhteellisuudentajuiset päättäjämme kieltivät turistiviisumit, eivätkä venäläiset pääse tänne terroria pakoon, eivätkä tavalliset turistit saamaan totuudenmukaista tietoa Ukrainan sodasta.

Populismi houkuttelee heikkolahjaisia, kuten Suomenkin politiikassa on nähty.

Kiitän suunnattomasti Eksoten päikin heräämön henkilökuntaa. He ovat todella palveluhenkisiä. Jaksamista heille.

Potilas 30.11.

Sijoittajilla on aina tuotto mielessä. Jossain vaiheessa, kun sijoitus on vakiintunut hyväksi, jatkuvaksi tuloksi, yhtiö myydään ja alkusijoittajat rypevät miljoonissa. Tämä on kehityskaari ja tavoite ns. toriareenalla. Voi lappeenrantalaisia veronmaksaja-parkoja!

Kissoille myös pakollinen sirutus ja rekisteröinti.

Mikä vimma kaupungin päättäjillä on pilata loputkin paikoista, missä ihmiset viihtyvät. Polkaiskaa käyntiin suunnittelukilpailu torialueesta ilman areenaa ja antakaa veronmaksajien päättää mikä suunnitelma miellyttää.

Jos torille rakennetaan 6kpl 6-kerroksia taloja, mihin niitten kymmenien ihmisten autot parkkeerataan, ja kun Areenan parkkihaliin tulee satoja autopaikkoja, kuka siellä pitää autoja, silloin kun ei ole pelejä ja konsertteja, koska kun on pelejä ym. tapahtumia, se on varattu areenan asiakkaille.

Miksi Iso-Britannialla on kolme joukkuetta jalkinepallon MM-kisoissa? Englanti, Skotlanti ja Wales? Skotlanti ja Wales eivät ole itsenäisiä valtioita.

Saipa voisi hylätä venäjän sputnikin logostaan.

Sisähalli sopisi Kimpiseen, ei Lepolaan. Jäähalli sopii Kisapuistoon, ei Kauppatorille. Vinttikoirarata sopisi raviradan oheen.

Ennen presidenttinä oli MatkaMara, nyt pääministerinä MatkaMarin. Me tavikset yritetään selvitä arjen haasteista, maksuista. Pääministeri matkustaa pienituloistenkin rahoilla.