Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Kuinka monta pikkujoulujuhlijaa Cumuluksen hirviökraateri nielaisee?

Jos torille rakennetaan 6kpl 6-kerroksia taloja , mihin niitten kymmenien ihmisten autot parkkeerataan, ja kun Areenan parkkihaliin tulee satoja autopaikkoja, kuka siellä pitää autoja, silloin kun ei ole pelejä ja konsertteja, koska kun on pelejä ym. tapahtumia, se on varattu areenan asiakkaille.

Kuinka monta pikkujoulujuhlijaa Cumuluksen hirviökraateri nielaisee? Suojaukset rikki. Maisemointi puuttuu. Kaupunkimme sydämessä jo monta vuotta! Kenellä on vastuu kun rakennusfirmoja ei kiinnosta? Kaupungilla!

Areenoita suunnitellaan ja uskotaan että neloskentän miehillä pärjätään liigassa. Nyt pitäisi löytyä ensin kummisetä, joka hankkisi kunnon virtuoosit markkinoimaan ja tekemään tulosta Lappeenrantalaiseen jääkiekkoon. Nykytouhu on nypläämistä.

5.12.1994 Budapestin sopimuksella tunnustettiin Ukrainan rajat ja koskemattimuus. Ja Ukraina luovutti ydinaseet Venäjälle. Takaajina on Venäjä, USA, Ranska ja Iso-Britannia. On sitoumusten lunastuksen aika.

Tampereen Areena on juna-asemalla, ei Tammelan torilla eikä Keskustorilla. Helsingissä Areena on Pasilan ratapihalla, ei missään kauppatorilla. Kisapuisto on radan varressa. Se täyttää vaatimuksen. Jos yksityisellä rahoittajalla on munaa, niin voihan hän rakentaa Areenan Ratakadun varteen rautatieasemalle. Uusi jäähalli tulee kuitenkin Kisapuistoon.

Kisapuistoon mahtuu pitämään kultajuhlia, torille eli mahdu mitään, jos sen täyttää joku halli. Miksi lappeenrantalaisten pitäisi maksaa yksityisten rakentamille kiinteistöille pysäköintitalo ja infrastruktuuri? Sitähän ehdotetaan. Hei haloo!

Tori torina, punaiset kojut olla 12kk käsityöläisille yhteisöille. Kauppahallille laajennus. Kulissit ei kiekkoa maalii vie. Entäs muut lajit torille?

Hallituksen soteuudistus tarkoittaa, että toimiva systeemi korvataan hallintohimmelillä, jossa talous on 6% miinuksella. Se on yksi prosentti jokaiselle hallituksen viisikosta ja vielä kuudes Kiurulle.

Eikö hyvinvointialueella mietitty johtajien palkkoja ennen alijäämälaskelmia? Säästötalkoissa pitää olla mukana kaikki.