Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Nyt on punaiset myyntikopit oikealla paikalla, kyllähän ne torille kuuluvat

Miksi jotkut saavat vähentää jäsenmaksuja verotuksessa ja muut ei?

Nyt on punaiset myyntikopit oikealla paikalla. Kyllähän ne torille kuuluvat. Ja muutkin torimyyjät hyötyvät niistä. Kiitos sille henkilölle joka on tälläsen järjestelyn toteuttanut.

Sanna Marinin Uuden-Seelannin ja Australian matkan perusteluista ei ole julkisuudessa esitetty tietoja.

Nykyiset sähkön hinnat on lailistettua ryöstöä! Ennen sähköpörssiä sähköä riitti kaikille ja se oli halpaa. Sitten "isot pojat" keksivät, että perustetaan sähköpörssi ja otetaan rahat pois kansalta. Nyt on tulos nähtävissä.

Rautatie pysyy! Junavuoroja lisää! Green Lpr nyt hyödyt synergiat ovat: matkailu, urheilu, junat! Radan varteen arenat, hotellit, talot Alakylään! :-)

Kummityttö luki tohtoriksi.

Vode

Vain neljäsosa venäläisistä kannattaa sotaa. Myös Alla Pugatsova, Venäjän äiti, vastustaa Venäjän perusteettomia sotatoimia Ukrainassa.

SaiPa ja Ketterä voisivat vaihtaa paikkaa. SaiPa jatkaisi Mestiksessä ja Ketterä Liigassa. Ja toriareena SaiPalle? Tottakai, kun grynderit vastaavat kaupunkisuunnittelusta.

Taitavaa luumäkeläistä taloudenpitoa: Laitetaan kaikki munat yhteen koriin, työnnetään pää pensaaseen ja odotetaan ihmettä.

Vihreät uhkailevat ajavansa Suomen maatalouden alas ellei viherpiiperryksiin suostuta. Bataattia Brasiliasta ja lentotomaatteja edessä.

Ai että Kisapuistossa harjoitellaan ja tullaan vain pelireissulle toriareenaan? Mitä järkeä? Parempi, että jääurheilu keskittyy Kisapuistoon. Toriareena on sitten ihan oma asiansa. Kuinka monta kertaa pitää keskustahallista päättää?

Olkoon grynderit keskenänsä. Purkavat kerrostalot ja rakentavat uudet tilalle ja hotellin. Kaupunki, siis me lappeenrantalaiset säästetään 34 miljoonaa ja miljoonan vuodessa, kun ei olla mukana. Jos rakennusmies on nyt töissä Pikisaaressa ja siirtyy torille hommiin, niin ei lisäänny työllisyys eikä verotulot. Esitetyt laskelmat ovat lähinnä arvio työn osuudesta. Kisapuisto on halvempi lappeenrantalaisille kuin tori. Näin on.

Mistä johtuu, että katsottaessa tallennettuja Kauniit ja rohkeat sekä Lemmen viemää suomennos vilahtaa vain silloin tällöin. Joskus jopa 2 lausetta peräkkäin, usein vain 1 sana. Putoaako teksti tallennusvaiheessa?

"En osaa saksaa enkä englantia"