Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Lumet kolataa tietyst kauas pois kulkukohdista. Lumia ei jätetä toisen autolle, tielle kasaksi; se on kiusantekoa

Vakuutusyhtiöt ovat hyvin höveliä kun vakuutusta tyrkytetään, mutta kun asiakas tarvii pientä korvausta, jo löytyy porsaanreikiä, miksi ei makseta.

Paikallisena kovasti ihmetyttää. Keskustan areenahankkeeseen mielipiteitä ihmisiltä jotka ei edes asu L-rannassa. Jos käyt Hesasta tai Tampereelta täällä kerran kesässä syömässä vetyä. Et ehkä ole oikea ihminen sanomaan, mihin se areena pitäisi rakentaa.

Tässä keskustan Areena hankkeessa on unohtunut yksi tärkeä dilemma. Kukaan yrittäjä. rahoittaja ei tee mitään "hyvää hyvyyttään. Ilman että itse siitä jotenkin jossakin vaiheessa hyötyisi. Voiton maksimointi on yrittäjän "johtotähti", ne jotka sen ovat unohtaneet, ovat entisiä yrittäjiä.

Kaupunginhallituksessa tosi härskiä porukkaa, kun myöntävät veronmaksajilta kerättyä rahaa miljoonia turistien lentomatkojen tukemiseen. Missä moraali ja vastuullisuus?

Jos kerran nämä puuhamiehet uskovat tähän toriareenan, tulisi seuraavassa ulostulonsa olla laskelma: mikä on heidän sijoutusensa osuus ja mikä taho on takaajana. Miten rahoittavat areenan ylläpidon kustannukset, kun on toiminnassa ja kuka sen toiminnan takuumies on?

Lumet kolataa tietyst kauas pois kulkukohdista. Lumia ei jätetä toisen autolle, tielle kasaksi; se on kiusantekoa. Jos et jaksa kolata, muut kolatkoo.

Mitä radan ympärille Ratakatu-Hietalankatu kulmaan tulee? Kisapuisto lähellä, VR-pysäkki helposti, siihen hotelli-, asuin-, jääareenatorni. tuu junal

Tarja Halonen voisi houkutella Putinin Suomeen ja sitten pidätettäs ja vietäis Haagin sotarikostuomioistuimeen?

Harapaisen kentälle voisi tulla pesä-, jalkapallo-, mitkä lajit ja hallit radan varteen. Tässä on VR-, matka-asema, keskusta, 6-tie lähellä. tuu junal

Eikö näillä "julkkis"ihmisillä ole enää muuta "laitettavaa" kuin kuva helevetin isosta takalistosta tai luonnottomista tekotisseistä. Eiköhän näitä ole jo nähty..

Hieno homma loputkin Marianaution tapahtumista loppuu, joten eiköhän avata Valtakatu ja autoparkit niinkuin ennenvanhaan

ExAlacityläinen

Viimeisen Atlantiksen kritiikki huono. Roolisuoritukset kaikki yhtä hyviä, ja lopussa tulevaisuuteen toivoa antavat eloon jääneet eläimet, etenkin hienosti eläytyvä lokki.

Turha nipottaa aluehallitukseen kelpaamattomuudesta. Jääviysasiat ovat tärkeitä. Samoin virkanimitykset. Poliittiset virkanimitykset ovat lainvastaisia. Voi johtaa lahjontaan ja syrjintään.

Talvi yllätti taas kaupungin puhtaanapidon, ja kiirettä ei ole auraushommiin, ainakaan länsipuolella kaupunkia. Tallaantuuhan se lumi, ja homma hoituu sillä.

Olkoon grynderit keskenänsä. Purkavat kerrostalot ja rakentavat uudet tilalle ja hotellin. Kaupunki säästää 34 miljoonaa ja miljoonan vuodessa, kun ei ole mukana. Ei kaupunki saa mitään lisätuloja, jos rakennusmies on nyt töissä Pikisaaressa ja siirtyy torille hommiin. Ei lisäänny työllisyys, ei verotulot. Esitetyt laskelmat olivat vain arvio työn osuudesta. Kisapuisto on paljon halvempi kaupunkilaisille kuin tori.

Pulaa jatkohoitopaikoista, Eksote. Taipalsaaren sairaalassa olisi tiloja. Voisiko nämä kaksi asiaa yhdistää? Eksote vähensi liikaa vuodepaikkoja.

Mistä johtuu, että valtionyhtiö VR siirsi 20 lähijunahankinnan Sveitsiin kotimaisen toimittajan sijasta tässä taloustilanteessa?