Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Kauppatorin areena tarvitsee myös voittavan joukkueen

Miten Suomi aikoo tukea Kiinan kansaa, joka on noussut aseettomina kommunistidiktatuuria vastaan?

Miten kansanedustajta ym ministerit ja avustajat energian kulutus? Onko eduskuntatalon sauna kuuma? Ei huolta, kiltit suomalaiset maksavat!

Kaupunki laajeni ympäristökunnilla ja niissä on myös veronmaksajia. Näitä kuntia pitää myös kannustaa kehittymään. Ehdotan, että tämä areena rakennetaan jonkun näiden kunnan sopivalle tontille ihan tasa-arvonkin vuoksi.

Hoi! Lpr keskustassa ei saa maalämpöä torillakaan. Kuplakatto on turhake, onko aurinkovoimala? Miten energia-, ympäristöasiat? Miksi iso umpikortteli?

On aika naiivia ajattelua, että keskustan monitoimiareena lisäisi kultuuriväen kiinnostusta Lappeenrantaan ja elvyttäisi lentokentän toimintaa.

Sähköyhtiö kehottaa asiakkaita vähentämään sähkönkulutusta, jättämään kahvinkeittämisen väliin, samaan aikaan Kuutostiellä palaa kilometrin matkalla sadoissa katupylväissä valot vielä 9.30 aamulla. Nou hätä.

Sähkönsäästötalkoot, ettei hinnat nouse. Neuvokaa miten. Toiset säästää, toisilla valoketjut yötä päivää. Mieli ei kohoa ledeistä mutta rakkaus auttaa.

Ennen presidenttinä oli MatkaMara, nyt on MatkaMarin, pääministerinä. Me tavikset yritämme selvitä arjen haasteista ja kohoavista maksuista. Pääministeri rällää veronmaksajien rahoilla.

Liigan heikoimmalle joukkueelle jättihalli keskustan parhaalle paikalle, peli heti paranee ja mestaruus häämöttää, uskoo ken haluaa.

Toriareena kaatuu 10–30 vuoden kuluessa, kaupungin maksettavaksi, niin kuin muutkin hallit. UK Arena jo lähellä. Kannattajat omaisuudellaan vastuuseen ettei näin käy.

Ensin tuhotaan keskusta-alueen autoliikenne ja sitten rakennetaan monitoimihalli. Mennään p edellä puuhun.

Jos areenahanketta lähestytään urheilun ja veronmaksajien näkökulmasta, niin ykkösvaihtoehto on Kisapuisto. Jos areenahanketta lähestytään tapahtumien ja gryndereiden näkökulmasta, niin ykkösvaihtoehto on tori.

Ei SaiPa tuollaisilla pelinäytöillä tarvi minkäänlaista uutta jäähallia mihinkään suuntaan Lappeenrantaan, joutais purkaa entinenkin pois kokonaan ja aikamiehetkin tavallisiin töihin kun eivät parempaan pysty, kuin liigan häntänä oleminen. PS, nolottaa Lpr.n puolesta.

ES:n Kisapuisto-kuvasta näkee, että kiskobussilla pääsisi peleihin ja tapahtumiin. Työllisyysvaikutus on näennäinen. Onko työvoima paikallista vai maksavatko veronsa muualle? Esitetty hyöty vain, jos työvoima muuttaa veronmaksajiksi. Nollasummapeliä. Jos torihotelliin asiakkaita, niin mistä hotellista pois? Kassavirta on totta. On esitetty, että keskustahanke maksaa vuokrina kaupungille miljoonan enemmän joka vuosi.

Yhdellä miljoonalla saa varmaan upean kevyen liikenteen baanan Lepolan ohi keskustasta Kisapuistoon.

Ajatelkaa, jos pelin jälkeen Kisapuistosta metsäraittia pitkin keskustaan kävellessä voisi raitin varrella olevilta SaiPan ja Veiterän snägäreiltä ostaa huikopalaa.

Hallitus remonttiin. "Jos ei mulle, niin ei sullekaan" -politiikka on lamaanuttanut hallituksen. Huonojen lakien läpi runnominen perusteella "on Ukrainan sota" tai "Nato-hakemus on vaiheessa", on naiivia politiikkaa. Meillä ei ole aikaa odottaa ylimääräistä puolta vuotta taloustalkoiden aloittamista. Hallitus on vaihdettava nyt.

Uusi hyvinvointiasema. Elinvoimainvestointiko? Ei vaan kunnan päättäjiltä kunnon pukkaus Luumäen kunnan alamäkeen.

Kauppatorin areena tarvitsee myös voittavan joukkueen!!! Katsojat äänestävät jaloillaan.