Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Tuloverolla näyttää olevan yhteys julkiseen velkaantumiseen

Jos ei ole mitään salattavaa niin miksi piti muuttaa sekä pandemian, laumasuojan että rokotteen määritelmää?

Kyllä kurkkua kuristi ja surumieli valtasi minut, kun näin livenä Mäkikadun päädyn uuden rakennuksen. Rinne on raiskattu. Minkä takia? Eihän sieltä näe edes Saimaata. Ei enää tällaisia hirvityksiä!

Samanlaisia rumia ja mielikuvituksettomia halpis-lähiötöttöröitä ovat areenan ympärille, sankarihautausmaata vastapäätä, suunnitellut rakennukset kuin muutkin uudet kolossit Lappeenrannassa..

Miten rakennustarkastaja voi myöntää rakennuslupia omin päin? Herää kysymys mitä virkaa on rakennuslautakunnalla. Siellä istuu jos jonkinlaista "asiantuntijaa". Kunnallisvaaleihin jonkinlainen pätevyysvaatimus tulevaisuudessa.

Huoltoyhtiön käynnin huomaa, kun pitkin pihaa on hydrauliikkaöljyä. Että kiitosta vaa!

Älkää hyvät Lappeenrannan päättäjät olko hölmöjä, kaupungilla ei ole varaa eikä halua ylläpitää mitään uutta hallia varsinkaan keskustassa, jonne tulee sietämätön ruuhka jo sadasta autosta, käsittämätöntä tuhlausta tälläisena aikana jolloin ihmisillä ei ole varaa edes maksaa sähköstä ni miksi he menisivät katsomaan jotain sähellystä uuteen halliin, nyt järkeä rahan tuhlaukseen. Yksityiset ehkä rahoittaa ja kuorii kakun mut kaupunki ylläpitää ja maksaa viulut. Maksajana on lappeenrantalaisen.

Jos jätetään neljä kerrostaloa ja hotelli pois ja rakennetaan vain toriareena? Kaupunkilaisille se maksaisi 34 miljoonaa ja miljoonan joka vuosi enemmän kuin Kisapuisto. Tori tulee kalliimmaksi kaupunkilaisille. Kontti jo hylättiin. Tori ja Kontti ovat käytännössä sama asia. Miksi nyt innostuttaisiin torista? Jäähalli Kisapuistoon. Keskitytään olennaiseen.

Tuloverolla näyttää olevan yhteys julkiseen velkaantumiseen. Viron julkinen velka BKT:stä tasolla 10%, Ruotsi 35% ja Suomi 60%. Tuloveroprosentit: Viro 20% ja Ruotsi luokkaa 5% vähemmän kuin Suomessa. Pieni tulovero vähentää veronkiertoa ja innostaa tekemään töitä, kun siitä on itselle hyötyä. Työnteko lisää valtion tuloja, mikä parantaa julkisen talouden liikkumavaraa tarjota palveluja.

Ei TRE rakentanut areenaa Keskustorille ydinkeskustaan asuinalueelle vaan rautatien alueelle hyvien yhteyksien varrelle. Kisapuiston kartalla keskustassa.

E-S sunnuntain pääkirjoituksessa painotettiin aitoa keskustelua ja vastakkaisen mielipiteen ymmärtämistä. Lauantain katugallupissa mielipiteet olivat kovin yksituumaisia. Otanta, kuin suoraan naapurivaltion vaaleista.

Onko todella niin, että jotkut Lappeenrannan päättäjistä ja rahamiehistä pitävät väkivaltaa vähintäänkin epäsuorasti ihannoivan jääkiekon (SaiPa–Sport 26.11) ympärille rakentuvaa kuplaa kaupungin elinvoimaisuutta lisäävänä hankkeena, vaikka se tulisi kaatumaan veronmaksajien syliin 10 vuodessa?