Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | No mites se tori? Montako tuhatta ihmistä käy vetykioskilla viikoittain?

K. Pelkonen on itse ollut rakennusvalvonnan päällikkö, kun alkoi keskustan autioituminen ja kun torin länsipäätyyn tuli viisikerroksinen pitkä kerrostalo. Pelkosen virkakautena Lappeenrantaa tuhottiin paljon, lopettaisi jo arvostelut rakentamisesta. Pelkonen on A. Aallon arkkitehdin omaksunut suunnittelija.

Joku on nyt ihan pihalla, ellei tiedä Nokia-areenaa keskellä Tamperetta, pitäiskö vähän selvitellä asioita ennen kuin ottaa kantaa.

No mites se tori? Montako tuhatta ihmistä käy vetykioskilla viikoittain? Minkälaisia tapahtumia torilla on nyt? Ettei vaan olis suurimman osan ajasta tyhjänä?

Seurakuntien on turha valittaa myös alhaista äänestysprosenttia (4–5 %) Kuukautta ennen vaaleja oli ollut heidän omassa jakelussa ehdokkaiden kuvat ja numerot. Kenellä se oli tallessa? Netinkäyttäjät tiesivät vaalit ja ehdokkaat.

Surullinen kylä. Eläkeläiset vinkuu suunapäänä joka foorumissa, kun joku yrittää kehittää täällä jotain eteenpäin. Tehkää näille vinkujille bingohalli siihen torille, niin voi loput vähänkin järissään olevat lähteä maksamaan veronsa muualle.

Olishan sekin nähtävyys, kun pikkukaupungin keskustassa olisi hirveä, iso umpinainen möhkäle "torahampaiden" keskellä! Ja veronmaksajille kymmenien miljoonien (ylärajaa ei kukaan tiedä etukäteen) lasku, puhumattakaan jokavuotiset " ylläpitomaksut", jotka myös miljoonia! Miten yksi urheiluseura voi sekoittaa koko kaupungin? Toivottavasti päättäjillä tervettä järkeä riittävästi!

Majavat voivat myös hyökätä ihmisten kimppuun! Niillä on veitsenterävät pitkät etuhampaat, joilla se voi nopeasti tehdä hengenvaaralliset haavat!

Jos ei tiedetä, mistä maasta valmistunut ammattilainen on, niin laitettaisiin sitten vaan että suomalainen

Siinäpä sitä on Tehyllä ja itsevaltiaalla Millariikka Rytkösellä tekemistä, miten nyt "kilpeään" kiillottaa. Kun työtaistelun aikana keskittyivät haukkumaan, miten kauheaa hoitoalan työ on. Omaa "pesää" ei kannattaisi koskaan liata.

Torihallin avulla päästään rakentamaan alueelle 4kerrostaloa+hotelli, näiden tieltä purettujen talojen paikalle. Pelkkä hallihanke ei ilmeisesti tuota tarpeeksi. Nähtäväksi jää, ketkä tai mikä hankkeen päätöksen tekee, raha?

Ajattelija