Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Opiskelijat eivät todellakaan jää Lappeenrantaan sen takia, että täällä olisi toriareena

Hyvin menee - herrat nauraa! Kunhan ei tuossa Toriareenassa kävis niinku aikanaan Huhtiniemen hotellihankkeessa. Toivoa soppii.

Veronmaksajana alkaa olla jo ähky noiden hallikiimaisten "visioista". Ihan kun muuta tarvetta ei olisi, kuin jokaiselle lajille oma halli ja mieluusti keskustaan. Toivottavati päättäjät puhaltavat tämän pelin nyt poikki!

Erinomainen kirjoitus Klaus Pelkoselta (ES 24.11.) . Olemme joutuneet pimeään aikaan kaupunkisuunnittelussa ja pahemmaksi menee. Johtava arkkitehti vaihtoon!

Taitaa olla paikallinen jääkiekkoseura "huonoissa kantimissa" kun mainos Helsingintien varressa on kaatumassa kumolleen.

Kisakenttä oy:n ilmoille heittämä syötti on jo joillain hyvin syvällä peruketta myöten.

Tyyppi joka huijas Kuljetusalan työttömyyskassaa hyötyen liki 14 000 e narahti, korvaus yhteensä 280 e. Hyvä bisnes...

Kuka uskoo, että kaupungin osuus jää tuohon? Laskettu lähelle Kisapuiston hintaa. Jos tapahtumia 50, jääkiekkoa siitä 30-40. Lopuille jää 10-15, eli 1/ kk. Ei voi mitenkään olla kannattavan liiketoiminnan perusta. Puuha-Pete -lista ei vakuuta. Kaupungin lypsäjiä, ei visionäärejä. Ei missään, ei edes Tre tai Hki ole tunkenut hallia ydinkeskustaan. On hyvien liikenneyhteyksien (VR) varrella.

Pelkosella oli asiallinen kannanotto Kimpisen torahampaasta. Kun virkamiehet munivat, on vastuu ylimmällä johdolla. Turha lie odottaa rakennuttajan selitystä.

Nyt julki euromäärät, jonka jokainen toriareenan kannattaja lupaa maksaa rakentamisen ja sen jäkeisistä kuluista. Ja prosenttiosuus tulevista rakentamiskustannusten nousuista. Kuka johtaa Lpr?

Milloinhan tapahtuisi Suomen eduskunnassa ja hallituksessa päätös, että maksettaisiin eläkeläisille joulukuussa eläke kaksinkertaisena kuten lapsilisät tänä vuonna.

Toivossa on hyvä elää

Jäähalli torille oli aluksi mätä elokuun juttu. Pani kysymään, kuinka usein käyt torilla ja kuinka usein jäähallissa? Mitäs siellä jäähallissa tehdään kesällä? Ajatelkaapa sellainen tyhjäkäynnillä töröttävä ikkunaton rumilus keskellä kaupunkia koko vuoden. Torilla on elämää joka päivä. Jutusteluseurueet kokoontuvat ja mieli keventyy, syntyy uusia ajatuksia, toivoa tulevaan.

Hyvinvointialueen tietoisku lauantaina onkin demarien vaalipropagandaa. Kun asioiden hoitaminen ja politiikka ovat kaksi eri asiaa, niin huolestuttaa hoivaa tarvitsevien tulevaisuus. Johtajia vaan palkataan täällä lisää ja rakennetaan uusia konttoreita ja rahaa palaa. Sitä valtion tasollakin tehdään: lisää lainaa!

Ootteko ihan gryndereiden höynäytettäviä? Karjala-turnauksen voi pelata Kisapuistossa ja opiskelijat eivät todellakaan jää Lappeenrantaan sen takia, että täällä olisi toriareena. Olkoonpa areena jo aikaisemmin hylätyn Kontin paikalla tai siitä 100 metriä Saimaalle päin. Sama asia jo kerran käsitelty ja kuopattu.

Kisapuistokiimaiset kauhuissaan, koska kansa kannattaa kauppatoria.

Seurakuntien on turha valittaa ehdokkaiden vähyyttä vaaleissa. Esim. minä olen asunut täällä kohta parikymmentä vuotta, mutta kukaan seurakunta-aktiivi ei ole pyytänyt minua ehdokkaaksi yhteenkään valtuustovaaliin.