Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Näyttäisi menevän överiksi. Onhan meillä jo verovaroin pidettävänä lentoasema ja teatteri

Lappeenrannan keskustaan, esim Marian aukiolle, pitää tehdä kaikille avoin, ympärivuotiseen käyttöön varustettu luistelukenttä.

Pelasin LaPan ykkösissä 80-luvulla, hyvin pallo pyöri sileällä auratulla lumella. Hifistelyä nää lämmitetyt kentät muksuille!

Mistähän tuo hiihtoviha tässä kaupungissa sikiää. Lehtien toimittajat, nykyiset ja entiset, sitä ainakin lietsovat. Kaupungin rahallinen tuki lajille on muutamia prosentteja esim. jääkiekkoon panostamisesta. Jos hiihtäjät vinkuisivat hiihdettäviä latuja kesä–heinäkuuksi, olisi se rinnastetavissa potkupalloilijoiden toivomuksiin sydäntalven lämmitetyistä kentistä.

Ei ihme että UPM haluaa kaataa puut tehtaan ympäriltä, kun biolaitos rikkipäästöillä tappaa ne muutenkin ja ihmiset huomaisi asian ja alkaisi herättää huolta ympärillä asuvissa!

Toriareenasta julkaistiin kuva televisiossa. Ei helvetti, 45 numeron jalka ja 40 numeron kenkä! Kamala ajatus.

Tuollainenko hirvitys olisi tulossa keskelle kaupunkia, ja kaupunginjohtaja taputtaa käsiään innostuneena. Tori henkireikänä hävitettäisiin.

Nyt kun pikkukaupungin torille sijoitetaan jättimäinen halli ja yritetään peittää se ylikorkeilla kerrostaloilla, niin mitä sanovat kaupunginarkkitehti ja asemakaava-arkkitehti?

Kyllä usko poliitikkoihin ja päättäjiin on mennyt. Torialueelle esitelty jääareena vie mammuttimaisena rakennelmana tilan kaikelta muulta toiminnalta. Ei SaiPa voi olla ainoa, jolle rakennetaan tälläisiä rakennelmia. Veiteräkin olisi huomioitava samanlaisena toimijana.

Vanhasta Venäjästä saattoi tulla aiemmin mieleen sivistys, kulttuuri ja avaruusteknologia... nyt siitä tulee mieleen pimeys, rappio, barbaarius ja murhaaminen. Henkinen alamäki.

Torihallihan on valtava peltirumilus. Jos olisi suunniteltu vaikka hautausmaan päälle korkeille tolpille, niin kannattajia sillekin varmaan löytyisi.

Venäläisillä on kova hätä, kun pitää varmuuden vuoksi tappaa vastasyntyneet vauvatkin. Eikö niille saa mitään rotia

EI hyvänen aika. Jääkiekkohalli keskelle muutenkin ahdasta keskustaa, äly hoi! Nyt tässä kyllä haisee rahan valta. Ei ja ei!

Jääkiekko halli ydin keskustaan on täysin hullu pakkomielle. Kun ensimmäinen hullu idea kaatui toinen on täysin järjetön. Vihreä Lappeenranta ei sitä kaipaa, eikä ole sama kuin kuin liikemiesten Bisnes Saipa.

Tehkää vaan areena ja muut viritykset keskustaan mut missähän puolestapuhujat lymyää muutaman vuoden kuluttua, kun koko homma on susi.

Kreml olisi tavoiteltava kohde parille ukrainalaiselle mannertenväliselle.

Jääareena torille tulee miljoonan vuodessa kalliimmaksi kuin Kisapuistoon. Lisäksi kaupungilta edellytetään parkkihallin ja infrastruktuurin rakentamista. Otetaan halli pois tästä "kokonaisuudesta", niin jäljelle jää 115 miljoonan projekti, johon kaupunki rakentaa parkkihallin ja infran 34 miljoonalla. Voiko jäljelle jääneen rakentaa? Kisapuisto parempi Saipalle ja kiekkokansalle, joka tulee Lemiltä jne. ja keskustasta kävellen (10 min).

Näyttäisi menevän överiksi. Onhan meillä jo verovaroin pidettävänä lentoasema ja teatteri. Mistähän rahat mammutti rakentamiseen ja ihmiset niitä käyttämään. Väki vähenee.

Toriareena, hotelli, uusitori kauppahalleineen on parasta, mitä Lappeenrannan elinvoimalle on tarjolla pitkään aikaan. Emme halua muumioituvaa keskustaa, vaan elävän ja tapahtumarikkaan.

Doris

Eksoten innovaatio lääkärin määräämästä saattohoidosta: siirretään vanhus tehostetun palveluasumisen koppiin maksamaan vuokraa "kodista".

En vastusta keskustan areenan rakentamista, mutta pitäkäähän päättäjät huoli siitä että rakennustyömaalla toimii paikallinen tai vähintäänkin kotimainen työvoima.

Mitenkäs nuo Oksasenkadun kaksi taloa eivät ole siirtyneet areena hankkeen alta pois havainnekuvassa... no onhan se toinen rakennus korkea, josta hyvä näkyvyys ja kuuluvuus Lappeenrannan ympäristöön ja kaikenlaisia antenneja katto täynnä.

Kun eduskuntavaaliehdokas ilman, että on koulun opettaja, pitää lukiossa oppitunnin aiheella yhteiskunnallinen vaikuttaminen. Menikö oikein rehtori ja opetustoimenjohtaja?

Näyttää siltä, että Suomen ja Ruotsin NATO-jäsenyyteen menee vielä useita vuosia.

Jos on varaa ostaa sähköauto, niin on varmaan varaa vetäistä joku uusi piuha mökin seinällekin.