Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Kaikki jalkapalloilijat voivat hiihtää, mutta kaikki hiihtäjät eivät voi pelata jalkapalloa

Terveyskeskuksesta sain oman hoitajan. Hän antoi minulle ajan. Sovittiin vastaanottoaika, toinen hoitaja otti vastaan, koska omahoitaja oli kuulemma muissa hommissa. Olisi antanut toisen ajan, koska ei ollut akuuttiasia. Potilaan on tärkeä kertoa paljon muualla asuneena perussairaudet, keskustella lääkityksestä.

Moniongelmainen potilas

Olkiluoto kolmonen otettiin "vanhentuneena" ja yliaikaisena myöhässä käyttöön. Nyt ranskalaiset komponentit ruostuvat käsiin.

Yrittäjänä tiukassa tilanteessa jätin itseni usein ilman palkkaa, mutta maksoin työntekijöille. Vaikka tarvetta olisi ollut, minä ja koko perheeni olimme kokonaan sosiaalitukien ulkopuolella. Yrittäjyys vahingoittaa vakavasti sinua ja lähimmäisiäsi.

Suunnittelin sähköauton hankintaa, mutta kuka avustaisi vanhan omakotitaloni sähköjärjestelmän uudistamisessa? Tarvitaan uusi syöttökaapeli sähkölaitokselta ja sulaketaulu myös. Kustannusarvio n. 8 400.

Sisähallin kaavavalituksen hylkääminen hallinto-oikeudessa koski menettelytapaa, ei sisältöä. Sisältö on edelleen virheellinen: autoille ei ole tilaa, hallin toiminnoissa on jouduttu tinkimään, sijoituspaikkavertailu ontuu. On kuin tunkisi numeron 42 jalkaa numeron 40 nappulakenkään. Kyllä se menee kun oikein yrittää, mutta kipuilee, eikä pelaamisesta oikein tule mitään. Uusi paikka ja tarpeet paremmin huomioon, kiitos.

Onko tehty ovensuukyselyä SaiPan peleissä, mistä katsojat ovat saapuneet? Taipalsaari, Lemi, Luumäki, Joutseno, Imatra, Simpele ja joku varmaan ihan Lpr:n keskustastakin kävellyt (10 min.).

Kuka Lappeenrannassa uskoo, että samantasoisen areenan teko keskustaan olisi se halvempi vaihtoehto. Sijoittajat voisi myös ilmoittaa, kuinka monta miljoonaa kukin laittaa kokonaiskustannuksiin.

Osaa lajeista tuetaan ja toisia ei. Kuka näin aikanaan päätti? Onko ison jäähallin vuokra yli 500 euroa/tunti? Jalkapallokentän lämmityslisä 100 euroa/tunti?

Keskusta-areenan kustannuksista pitäisi puhua rehellisesti eikä "mahdolliset tulot" arvioituna toivotaan, toivotaan laskelmia. Samalla unohtaen mm kiinteistöjen hankintakustannukset ja parkkihallikustannukset, jotka jo yksistään maksavat kaupungille enemmän kuin Kisapuiston uusi jäähalli.

Ei näytä hyvältä, että osa hyvinvointialueen toimivasta johdosta on valjastettu vetämään demareiden vaalivankkureita. Hyvinvointipalveluiden käytännön johtamiseen ja saatavuuteen ei tule sotkea puoluepolitiikkaa!

Kaikki jalkapalloilijat voivat hiihtää, mutta kaikki hiihtäjät eivät voi pelata jalkapalloa.

Toivonen vaatii varmaan ensi kesänä latuja hiihtäjille, kun talvella pitää saada pelata jalkapalloa. En kyllä ymmärrä jalkapalloilijoiden pelitaukoja keskikesällä, vai onko silloin liian lämmintä.

Mahtavaa saada halli keskustaan! Heti alkuun voisi siirtää Karjala-turnauksen pelattavaksi täällä, oikealle paikalleen.

Maakunnan väestökadon kääntämisessä voitoksi yliopiston rooli on kriittinen. Kampus osittain keskustaan, nyt kosketus kaupunkiin puuttuu valtaosalta. Ja yritykset herätkää tarjoamaan opiskelijoille työpaikkoja!

Iltalehti kirjoitti etusivulla, että Putin perääntyi nolosti. Hei, Putinin valloitussota Ukrainassa on ollut nolo alusta alkaen. Ensin tunnuksettomien sotilaiden häpeällinen tunkeutuminen Krimille. Putin valehteli, etteivät ne edusta Venäjää. Nyt perääntyminen raukkamaisesti ryöstösaalis mukana, osa siviileiksi naamioituneina, jotkut varmaan hameissa. Kotimaassa Putin on varastanut kansalaisiltaan itsenäisyyden ja sananvapauden. Se on noloa.

Jääkiekkomiehet ajavat hallia torille kuin käärmettä piippuun "kaupunkilaisten eduksi". Pelin taso noussee keskustassa, ainoa mikä nousee on lipun hinta. Eikö hallia saisi millään Leirin alueelle muiden hallien joukkoon?

Sanna Marin muotovalokuvasta tuli mieleen:"Häivähdys punaista"!