Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Ei haluta olla Tampere, mutta aika moni haluaisi että tämä olisi Viipuri

Kauppatori on olohuoneemme. Tulevien hellekesien torikaupan ja yhteisöllisyyden voimaa antava paikka. Kehitetään sitä. Ei Areenaa kauppatorille.

Kiitos SaiPa voitosta! Uskon vahvasti, että niitä tulee lisää. Tsemppiä! Fani vuodesta 1991.

Kiitos hyvästä tuomiosunnuntain jumalanpalveluksesta Lappeen kirkossa sunnuntaina. Napakka, kompakti...hyvä saarna. Eikä aina tarvi olla ehtoolliskirkko.

Olisi jo aika laskea bensan hinta alle 2 euron! Näin on.

Olisiko jo aika rakentaa jalkapallo-yleisurheiluhalli Kimpisen takakentälle! Jalkapallo ja yleisurheilu kuuluvat Kimpiseen. Tekonurmikenttien lämmittäminen talvisin on niin last season!

Älyttömät palkat hyvinvointialueiden "johtohahmoilla" 16–13 000 euroa heidän työhön nähden. Kusetusta koko systeemi. Ne jotka tekevät sen oikean työn (hoitajat), eivät saa kuin roposet. Raha menee johtajille

Ari Toivosen mielipide kirjoitus liikuntatoimesta. Johtaja on innokas hiihtäjä ja suunnistaja. Että näin Lappeenrannassa toimitaan.

Olisihan sitä äänestänyt seurakuntavaaleissa, mutta me Sammonlahden seurakuntalaiset emme päässeet edes äänestämään. Näin ainakin seurakuntayhtymän nettisivuilla ohjattiin.

Kiitos Ari Toivonen kirjoituksestasi mielipidesivulla. Olen asiasta kanssasi aivan samaa mieltä.

Ippa

Ja kun talvi tulee. nämä patologiset hiihdon vihaajat taas ryömivät koloistaan...

Olipa hyvä kirjoitus A.Toivoselta, Lappeenrannassa todella suositaan vain hiihtäjiä. Ja olipa pyhä tai arki, ladut on saatava kuntoon jo aamuvarhaisella ja muista liikujista ei välitetä.

Kiitos Pauli Sutinen lauantain kirjoituksesta. Asiaa kaikki. Ottakaa opiksi.

Ei haluta olla Tampere, mutta aika moni haluaisi että tämä olisi Viipuri.

Jopa on hyvinvointialueilla raha löysällä, kun noita pomojen erorahojakin katsoi! Mitä lienevätkään vielä ne kannuste- ja tulospalkkiot? Suomi – hyvinvinvointivaltio – kenelle on kenelle ei?

Erinomaiset mielipidekirjoitukset 22.11. E-S:ssa Kiiskiseltä ja Toivoselta. Toivottavast päättäjätkin malttavat lukaista.