Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Kauppakeskuksen jouluavaisjuttuun ei sitten mahtunut yhtään kuvaa joulupukista. Joku Marin kyllä useamman kerran.

Olisi mielenkiintoista tietää mikä rooli työntekijöillä on Saimaan ammattiopiston tuloksen muodostumisessa vai onko kyse vain ylibudjetoinnista tai yli suuresta valtionavusta?

Halloweenilla on oma paikka, juhlintaa. Tärkeintä on kunnioittaa ja hyväksyä eri tapoja ja antaa niille tilaa. Varottava esimerkki yksisilmäisyydestä on Putinin maa jossa aseet puhuu.

Kiitos Pauli Sutinen. Elämme pimenevässä maailmassa, mitä kehitystä vieläpä ruokitaan lapsesta alkaen halloween ym. pakanallisella mukamas-hauskalla.

Marin esittää keinoja hyvinvointiyhteiskunnan pelastamiseksi. Miksi hallitus ei ole kohta neljän vuoden aikana toteuttanut niitä? Sen sijaan hän erehtyy haukkumaan oppositiota tilanteen heikkenemisestä. Se osoittaa vain kyvyttömyyttä.

ES kirjoittaa, että SDP tavoittelee 80 prosentin työllisyysastetta. Tota. Se on hieno ja välttämätön asia. Keinona esitetään työperäisen maahanmuuton lisäämistä. 100 000 maahanmuuttajan tuominen työelämään nostaa työllisyyden vasta 75%:iin. Kyllä työttömien armeijan pitää saada töihin. Se on ratkaisu. Työttömyys on valtiontalouden syöpä.

Kauppakeskuksen jouluavaisjuttuun ei sitten mahtunut yhtään kuvaa joulupukista. Joku Marin kyllä useamman kerran. Panee miettimään...

Milloinkahan astuu esiin ensimmäinen virman johtaja, joka ilmoittaa työntekijöilleen irtisanomisten sijaan, että en ota virmasta palkkaa vaikka 3 kuukauteen että säästettäisiin vähäsen

Naudat pieree, tulee metaania. 8 miljardia ihmistä pieree - tuleeko jalokaasuja? Ihmisiä on enemmän kuin nautoja.