Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Olisiko jo aika rakentaa jalkapallo-yleisurheiluhalli Kimpisen takakentälle! Jalkapallo ja yleisurheilu kuuluvat Kimpiseen. Tekonurmikenttien lämmittäminen talvisin on niin last season!

Nyt kun kaupunki on ilmoittanut, että Rakuunamäen loputkin kieltomerkit poistuu veromaksajien rahoittamilla teillä 2023, eikö ne voi poistaa jo nyt.

Mitä te lemiläiset marisette, teillähän on ollut vuosia ennen srk liitosta aikaa korjata seurakuntatalo.

Kuinka paljon Eksoten erikoissairaanhoidossa sijoitetaan potilaita epäinhimillisesti erilaisilla verukkeella jopa naapurikuntien vuodeosastoille? Pitkät etäisyydet eivät ainakaan lisää omaisten käyntejä sairaan luona. Vierailut myötävaikuttaisivat toipumiseen ja kuntoutukseen.

Olisiko jo aika rakentaa jalkapallo-yleisurheiluhalli Kimpisen takakentälle! Jalkapallo ja yleisurheilu kuuluvat Kimpiseen. Tekonurmikenttien lämmittäminen talvisin on niin last season!

Ostin K-kaupasta vahingossa ulkomaisen ruuan: Pouttu, nopeat, BOLOGNESE LASAGNE UUNIVALMIS, valmistusmaa Puola. Kyllä kenkuttaa. Pitääpä vielä tarkemmin kaupassa malttaa tutkia pienetkin pakkausmerkinnät.

Hallituksen "sote- uudistus" tulee parhaiten esille juuri Kaakossa. Toiminta ei muutu, koska Eksote on käytännössä sotealue. Työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä. Hulluutta on hallintohimmeli: palkataan lisää kallispalkkaisia johtajia, näille uudet toimitilat ja henkilökunta. Lisäkulut joudutaan leikkaamaan kentältä, jolloin palvelu huononee. Sekö oli uudistuksen tavoite?

Hukkuvan keskustapuolueen Leppä ja Torniainen esiintyvät kuin he olisivat aikaansaaneet Lappeenrannan matkailulle ja lentokentän tukeen puoli miljoonaa. Tosi asiassa tuen neuvottelivat kaupungin johtoon kuuluvat henkilöt. Rehellisyys maan periin!

Kulttuuri-ilojen hyvä puoli, varpaita ei palella lämpimässä. Amiksella siihenkin tottuu, mutta lumi on liikaa palloillessa.

Kulttuuri- ja liikuntalautakunta vei rahat suurimmalta nuorisolajilta ja mahdollisuuden lajiharjoitteluuun ottaessaan säästökohteeksi tekonurmen lämmityksen ja siirtäessään rahat ensilumen ladulle. Miten meni noin niin kuin omasta mielestä?

Areenan tulo toriaukiolle vie purkuun taloja torin reunalta. Pitää sitten etsiä uusi koti ja sieltä tuskin katsellaan uutta Areena. Tämä odotteluaika on kuin löyhässä hirressä roikkumista kun ei tiedä mikä on oman asunnon kohtalo. Päätöksiä pitää tehdä mahdollisimman pian.

Torin reunalla asunto

Ehdokkaiden mainoksissa tulisi lukea edustamansa puolueen perusajatukset, eikä mitään lentäviä yleismaailmallisia lauseita.

Kauppakeskuksen joulun avauksessa politiikkaa. Hyi. Joulun ajatus hukassa.

Soiden lisääminen lisää metaanikaasupäästöjä ja pienentää metsäalaa. Lisäksi ilmaston kiertokulku on vääjäämätön ihmisten teoista huolimatta. Sen takia ei pitäisi lopettaa elämistä ja vajota syyllisyyteen tai syyllistää muita.

Mihin ovat kadonneet SaiPan A-nuorten pelien ennakot ja otteluraportit ? Haudataanko pojat Viljakaisen lähdön myötä unohduksen suohon? Miltähän mahtaa tuntua pelaajista ?

Sini. valko. Kuvatekstit välillä täyttä suttua, ei nosta imagoa ne, vain verenpainetta. Palatkaa vanhaan mustaa valkosella. Näytöiltä lukiessa tekstit yleensä selkeitä, mut paperilla ei toimi! Varmaan lukijan vika?