Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Sinä joka olet huolissasi torireunan asunnoista ja asukkaista. Älä ole. Areena tuo meille asukkaille elämää tämän kuolleen torin ympärille.

Eksote pullollaan kovapalkkaisia johtajia. Ei ihme, jos ei kannata palkata hoitajia. Mikäli pakon edestä joudutaan hoitohenkilöstöä lisäämään, ei kannata kunnon palkkaa maksaa. Varmaan joululahjaksi taas torttu riittää.

Tietääkö joku mitä tulee miljoonia maksavaan Sammontaloon? Lehdissä en ole nähnyt. Miksi ei näy juttuja kuten saman verran maksavasta jääareenasta?

Sinä joka olet huolissasi torireunan asunnoista ja asukkaista. Älä ole. Areena tuo meille asukkaille elämää tämän kuolleen torin ympärille.

Luin lehdestä, että on suunniteltu Joutsenon kirjastoa siirrettäväksi tulevaisuudessa koulukeskukseen. Ainut palvelua antava ja lähellä keskustaa oleva kohde siirrettäisiin siis pois. Kirjojen lainaus, lehtien lukeminen ja muut oheis palvelut. Niin monen ainut lähellä oleva paikka, jossa ikäihmisetkin ahkerasti kirjoja lainaavat. Tämä monen ainut henkireikä, siis pois. Mitä huonommin henkisesti ihminen alkaa voida. Siitä viis. Säästöjä pitää saada. Pitäähän Lappeenrannan keskustaan saada jäähalli ym. Onko ihan kaupunginjohtajan idea?

Lappeenrannan jouluavajaisissa joulupukki ja Sanna Marin. Kummalta tulee paremmat lahjat?

Kimpiseen mahtuu sisäliikuntahalli ainaki, kun puita vain pois; sillä siisti. Autot alle mäkeen. Saatais näköalaravintola, saunat, maisemat kauniit. :)

Hallituksen hiekkalaatikkoleikit ihmetyttää. Puhutaan paljon, mutta hyvät teot on vähissä. Puhetta yritysten kehitystoimien tärkeydestä, mutta kehittämisen veroporkkanat peruttiin. Vesipatoja kyllä puretaan, soita ennallistetaan ja puuhaillaan turpeen käytön alasajamiseksi. Samalla pienennetään hiilinielua. Entäs hyvinvointiin panostaminen? Joko olisi vähemmistöhallituksen tai virkamiehallituksen aika?

Mihin maailma meneekään? Ennen talvet riitti hiihtämiseen, nyt pitää hiihtää lumella jo kesälläkin. Eikö kesällä hiihtämiseen kehitetty jo aikoja sitten rullasukset?

Sähköyhtiöiden toiminta on raaimpaakin raakaa kapitalismia. Ahneudella ei näköjään mitään rajaa. Kansa nouse barrikadeille!

Mari Markkaselta hyvä kirjoitus kirkon tukevaisuudesta, pieni määrä vanhoillisia "änkyröitä" pitää valtaa ja näivettää kirkon

Lavalla-teoksen kitarakotelo nojaamaan pystyyn, ennenkuin ensimmäistä kompastujaa kiidätetään EKKS..! Tai varoitussiima teoksen ympäri.