Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Nyt olisi vihdoinkin hyvä kuulla, millaisen rahapotin bisnesporukka on valmis laittamaan toriareenaan

Huomio S-ketjussa asioiville, otti koronatukea 10 miljoonaa, voitto satoja miljoonia ja sinun ruokakori kallistunut eli rahastaa Ukrainan sodalla, todella härskiä!

Kuka haluaa äänestää änkyröivää kepua, joka vastustaa kaikkea? Kepulle eivät käsiteltävät asiat merkitse mitään, ainoastaan puolueen oma etu. Pudottaako kepu itsensä puoluekartalta?

Kyllä meillä kävi tuuri, kun päätimme liittyä Natoon. Kun pommitus alkaa vihollisen puolelta, ovat jo länsirannikolla ja vielä Nato funtsii, mistä suunnasta ovat tulossa ja mitäs nyt tehdään!

Kirkkopuiston kohdalla, Valtakadulla Kauppakadun ja Kirkkokadun välissä, on pysäköintikielto. Silmät käteen.

Tolkutonta ja järjen vastaista toimintaa hyvinvointialueen johdolta ja hallitukselta: talousarvio 30 miljoonaa alijäämäinen, mutta juuri valittujen hallintoihmisten palkat nostetaan pilviin, kaiken kukkuraksi veronmaksajien rahoilla. Hävetkää!

Eksoten henkilökunnan työterveydestä vastaa Terveystalo Oy. Aikaa lääkärille ei voi varata netin kautta suoraan vaan digihoitajan kautta chatin välityksellä, jonotus voi kestää noin 1 tunnin. Yleensä sieltä kerrotaan ei aikoja lähipäiville, mene julkiselle puolelle. Miten huono sopimus mahtaa olla neuvoteltu, ei tätä millään muulla voi selittää. Henkilökunta joutuu itse maksamaan luonnollisesti julkisen puolen kulut. Miten tällainen toiminta on mahdollista ja miten tämä tilanne jatkuu ja jatkuu...

Nyt olisi vihdoinkin hyvä kuulla, millaisen rahapotin bisnesporukka on valmis laittamaan toriareenaan? Varmaan 0 euroa! Sillä haaveena on, että veronmaksajat maksaa viulut ja heille itselleen aukeaa varsinainen rahasampo!

Eksote, hei! Missä piilevät kaikki fysioterapeuttien avoimet virat ja työpaikat? Pitkään aikaan ei ole ollut töitä fysioterapeuteille Eksotella, vaikka kaupungissa heitä koulutetaankin. Tahtoo oman alan töitä!

Hallituspuolue runnoo läpi lakeja, jotka ovat huonoja, esim. "hallintohimmeli" sote-laki ja syrjivä saamelaislaki. Imatralla runnottiin läpi oma ehdokas kaupunginjohtajaksi. Mitä demokratiaa tuollainen pakottaminen on? Ei jatkoon.

Miksi joulustakin tehdään Lappeenrannassa demarien juhlaa, ei innosta. Joulua ei pidä politisoida, mautonta.

Voisiko Väreen johtaja sanoa, miten se on tulouttanut n. 10 milj. euroa/vuosi Lpr kaupungille "piiloveroa", jos sähkönhinnoissa ei ole ollut ilmaa niin kuin väitti A-talkissa?

Kuinka on mahdollista, että Lappeenrannan Lakes ry:n järjestämä Joulunavaus on pelkkä Sdp:n vaalimainostapahtuma. Hävetkää Lakes!

Netistä löytyy "Lemin kirjava seurakuntatalo" hauska tarina talosta, jonka kirkkoneuvosto sulki omavaltaisesti. Ely ja museo pitää taloa korjattavana. Pitäisi osata erottaa sisäilmaongelmat ja kosteusvauriot ja lopettaa höpöttäminen hometalosta. Vielä meinasivat myydä talon.

Nyt kun Sally saa rekryttyä vielä johtajien lisäksi muutamia kymmeniä projekti- ja muuten vaan päälliköitä, alkaa dreamteam olla valmis. Ei olla Eksotessa kohta köyhiä eikä kipeitä.