Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Ehdotan että tehdään liikuntahalli ja jäähalli Lemille? Jääkööt valittajat tänne Lappeenrantaan valittamaan, kun kaupunki kuihtuu ja ihmiset muuttaa pois. Johan sen kertoo tilastot.

Mihin tämänkokoisen kaupungin jääkiekkojoukkue tarvitsee kaksi hallia? Elämässä eteenpäin ja ajatukset uuteen uimahalliin.Torille ei mitään hallia,vaan kuntalaisille mahdollisuus ehdottaa sille käyttötarkoitus.

Voiskohan valtion johto alkaa hoitamaan VR:n ja Postin asiat kuntoon!?! Takkuaa kumpikin pahasti!

Nyt on tehtävä toimenpiteitä, jotta junavuorot saadaan takaisin. VR yrittää näivettää Itä-Suomea poistamalla junavuorot.

Mäkikatu 2:n artikkelissa oli hyvä ilmakuva alueesta, jossa näkyy myös Kimpisen takakenttä. Se selvästi odottaa yleisurheilun sisähallia tai yhdistettyä jalkapallo-sisähallia. Hallin lämmittäminen maalämmöllä olisi lähes ilmaista. Eikä ole pitkä matka kouluille. Yleisurheilu ja palloilu kuuluu Kimpiseen.

Kriisistä toiseen. Viisikko on tehnyt töitä. Entä loput neljätoista ministeriä? Hoitojonot pitenevät, hoivapaikkoja suljetaan, yli 100 000 työtöntä ja työvoimasta samalla pulaa, valtion velka kivunnut ennätykseen. Kannattaako syytellä muita ja olosuhteita, jos ei itse tee asialle mitään?

Ehdotan että tehdään liikuntahalli ja jäähalli Lemille? Jääkööt valittajat tänne Lappeenrantaan valittamaan, kun kaupunki kuihtuu ja ihmiset muuttaa pois. Johan sen kertoo tilastot.

Evan tutkimus: 2/3 osaa säästäisi Yleisradiosta. Yli puolen miljardin budjetista on mistä säästää.

Käytän edelleen maskia liikkuessani kaupoissa ja muissakin paikoissa missä liikun, ilmeisesti ihmiset luulee että minulla on korona kun väistävät kauemmaksi minusta.