Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Ehdotan, että ensilumen ladun käyttäjiltä peritään joka hiihtokerta viisi euroa latukoneen polttoainekulujen kattamiseen

Nyt riittää sähköyhtiöiden kusetus. Kyllä tavallinen tallaajakin ymmärtää, että perussähköntuotannon raaka-aineet, eli veden hinta järvessä tai joessa sekä ydinvoiman perus kuorman hinta ei ole mihinkään noussut. Pitkälti sama koskee myös haketta, turvetta yms. käyttäviä voimalaitoksia. Silti kuluttajalla maksatetaan sen pienen kalleimmalla tuotetun sähkön osuuden mukaan koko kWh:sta!

Jos kuntohiihto on niin tärkeää, että latujen hiulaamisesta ei säästetä, ehdotan, että ensilumen ladun käyttäjiltä peritään joka hiihtokerta viisi euroa latukoneen polttoainekulujen kattamiseen.

Torin laidalla kerrostaloissa asuu paljon vanhuksia omistusasunnoissa. Aikooko tämä "areenaryhmä" ajaa heidät pois kodeistaan? Miten ja kuka korvaa asunnon arvon menetyksen. Lappeenrannan kaupunki?

Kukahan korvaa asunnon arvon menetyksen, jos torille tulee jäähalli? Naapurista torin sijaan näkyisi jäähallin seinä ja "naapureina" 5000 ihmistä..

Amerikkalaisella ääntenlaskennalla, seuraava Suomen presidentti on. Urho. Kekkonen.

Korvaako L-rannan kaupunki asunnostani menettävän arvion, jos jäähalli tulee seinän viereen.

Lutin kaupatieteilijät bilettäkää Skinnarilassa. Lauantai-ilta 12.11 olimme kuin sotatantereella. Musiikki soi sellaisella voimalla, että ikkunat tärisi. Meno oli kuin sotatantereella. Tapahtuma oli väärässä paikassa.

Meinaako Fortum kuivattaa Saimaan, kun lauantaina ohijuoksuttivat, vai kikkailua sähkön hintaan.

Petu

Petteri Orpo lukee jo madonlukuja pääministerin paatoksella. Nykyinen hallitus ei ole tehnyt mitään oikein. Kokoomustyyliin köyhän kimppuun ensimmäiseksi.

Olipa mukava kerrankin ihana konsertti Mestarit. Ei aina tappeluita ja ampumisia. Suuri kiitos

Yksi yksin mutta ei yksinäinen

Nyt on SaiPa lisännyt rekrytoinnissa ymmärrystä markkinointiin merkittävästi. Nyt varmaan ymmärretään, että ei tarvita kiekkokaukaloa kauppatorille, että voi perustaa urheiluravintolan keskustaan. Ravintola voisi olla Saipan ja Veiterän yhteinen varojenkeruupaikka.

Käykää hyvät ihmiset taloyhtiön kokouksissa. Siellä päätetään teidän omaisuudestanne.

Isänpäivän kunniaksi olisin halunnut siistiä Lepolassa roskaista hautakäytävää, mutta yhtään haravaa ei löytynyt koko maalta.