Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Nyt pitää julkistaa euromäärät, joilla nämä kannattajat antavat rahaa areenan torille

Keskussairaala ei edellenkään ole säästötoimena ryhtynyt säätämään käytävien kattovalaistusta pienemmälle päiväsaikaan.

Oprin rakennushanke on valtava Valtakadun kapean katukuilun äärelle. Pari kerrosta pois.

Jos miulla olis valtaa, niin alle 18-vuotiaalle ei äypuhelinta eikä muitakaan peliriippuvuutta aiheuttavia laitteita. Lapset ja nuoret takaisin pihalle pihapeleihin ja leikkeihin, pelisedät keksivät varmaan jonkin muun keinon kartuttaa omaisuuksiaan kuin keksimällä aina vaan koukuttavampia pelejä.

Pappa 70 vuotta

Nyt pitää julkistaa euromäärät, joilla nämä kannattajat antavat rahaa areenan torille. Peittääkö se kulut, mitä sanovat. Ja se pitää minkä lupaa.

Ostakaa tavaranne kivijalkaliikkeistä, niin kaupunkien keskustat eivät hiljene. Tämä on aivan yksinkertaista. Ihan turha urputtaa, jos hankkii kaikki tavarat mieluummin netistä!

Mäkikatu 2:n artikkelissa oli hyvä ilmakuva alueesta, jossa näkyy Kimpisen takakenttä. Se selvästi odottaa yleisurheilun sisähallia tai yhdistettyä jalkapallo-sisähallia. Vai pitäisikö myös kuvassa oleva Kimpisen kenttä kattaa? Avattava katto kuten isossa maailmassa? Hallin maalämmöllä lämmittäminen olisi lähes ilmaista.

Sähkön siirtoyhtiöt pimittää hinnannostoja nostamalla myös perusmaksuja. Monopoliasemassa olevat siirtoyhtiöt saavat tehdä pykälien mukaan kohtuullisen voiton. Sitä ei todellakaan ole esim. 32%:n tai sitä suuremmat voitot. Yliveloitus pitää palauttaa asiakkaille. Ministeri Lintilä vain pyörittelee peukaloitaan eikä johda valvontaa. Päinvastoin sysää lisää rahaa Finngridin kautta. Ei jatkoon.

Kiteellä ensi kesänä Nightwishin konsertti 10 000 katsojalle. Ei siihen mitään halleja tarvita.

Lemin seurakunnassa 8 vuotta sitten jäädytettiin kaikki investoinnit. Lemi oli ainut velaton srk-liitoksen tullessa, kun toiset toivat miljoonavelat. Viranhaltijat eivät toteuta päätöksiä. Lemin srk-talokin olisi myyty, jos päättäjät nyökyttyttävät nutturoitaan.

Imatran Seudun Sähkönsiirron liiketoiminnan johtajan selvitys sähkönsiirron hinnankorotuksista oli valaiseva, mutta yksi asia jäi vielä epäselväksi: nimittäin EU:n edellyttämän luonnon ennallistamisvelvoitteen kustannukset..

Ei pilata kaupunkikuvaa gryndereitten rahanhimon takia! Torialuetta tulee kehittää niin, ettei siitä tule elotonta sumppua ja että se pysyy "torina". Jääareena rakennetaan Kisapuistoon niin kuin on päätetty, mutta sinne voidaan suunnitella myös oma hotelli- ja ravintolakeidas, yms.Tämä on pieni kaupunki ja välimatkat lyhyet! Ei tehdä nyt peruuttamattomia virheitä!

Mikähän olisi tulos, jos rehellisesti laskettaisi Eksote/Hva:n henkilöstöstä, moniko työskentelee oikeasti hoivatyössä, ja moniko on onnistunut livahtamaan erilaiseen projektityöhön?

Sipilän hallituksen toimin työllisyys parani 5 yksikköä 68%:sta 73%:iin. Nykyhallituksen työllisyystoimet ovat olleet vajaavaiset. Työttömiä on yli 100 000 ja työvoimasta on pulaa. Työllisyys on parantunut vain yhden yksikön 73%:sta 74%:iin. Ei jatkoon.