Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Täällä kaipailtiin järkevää selitystä siihen, miksi Kisapuisto on huono paikka uudelle hallille

Lapperannassa suunnitellaan välillä rautatieasemaa keskustaan, nyt jäähallia torille. Seuraavaksi kai ollaan elävöittämässä keskustaa raviradalla ja karvaooppeleilla. Kaupungin nimen voisi jo muuttaa Hölmöläistenrannaksi.

Täällä kaipailtiin järkevää selitystä siihen, miksi Kisapuisto on huono paikka uudelle hallille. No, hyviä syitä on n. 21 miljoonaa kappaletta.

Tarvitsemme tänne työpaikkoja. Ne pitävät asukkaat paikkakunnalla ja tuovat uusia asukkaita. Keskustan jäähalli ei niitä tuo. Järkeä päättäjille!

Toriareenasta odotettavissa elinvoimaa kaupungille. Emme halua muumioituvaa keskustaa vaan elävän ja tapahtumarikkaan.

On hämäystä puhua sijoittajista, jotka vain hetkeksi lainaavat rahaa toriareenan alta ostettavien kiinteistöjen ostamiseen ja välittömästi myyvät samat kiinteistöt kaupungille. Pikavippiporukka olisi sopivampi nimitys.

Hei Haloo Lappeenrannan kuntapäättäjät. Jäähallikeskustelun lämmetessä kannattaa muistella, miten kävi Ikean tontin 10 miljoonalle eurolle. Nyt on havaittavissa samanlaisia askelkuvioita.

Etelä-Saimaa kirjoitti, kuinka Kisapuiston jäähallilla Saipalla on ollut vähintään 30 yleisötapahtuma vuodessa. Kotiteollisuus on soittanut illanvietossa ja on pidetty myös ohjelmalliset pikkujoulut Kisapuistossa. Siis jos ja kun uusi jäähalli tulee Kisapuistoon, niin siellä voi järjestää tapahtumia.

Lpr:n kaupunki pyrkii säästämään sähköä. Ainoastaan Asuntopalvelu mieluummin nostaa vuokria kuin alentaisi sähkön kulutusta. Esim. Tyysterniemen vanhan koulun paikalla olevien kerrostalojen useat, erittäin kirkkaat valaisinpylväät loistavat kirkkaana illasta aamuun ja usein myös valoisan aikaan. Niillä ei näytä olevan muuta virkaa kuin energian tuhlaaminen.

Kuinkahan some repeäisi ja feministit pöyristyisivät jos joskus jonkun keräyksen tuottoa käytettäisiin poikien hyvinvoinnin parantamiseen?

Hei haloo jalkapalloilijat. Missä lajissa olosuhteet läpi vuoden? Meillä on hiihdon maailmanmestareita, vaikka lunta on vain osan vuotta. "Luppoaikana" voi pari kuukautta harjoitella vaikka sitä tärkeintä: maalintekoa. Päivästä toiseen. Ja lenkkeilyä. Pitäisikö nyt jo vihdoin tajuta rakentaa yksi jalkapallo/yleisurheiluhalli, vaikka amikselle nykyisen tekonurmen tilalle? Jo ensi vuonna?

Turha kysyä milloin venäläisten mitta tulee täyteen Putinin kanssa. Kysykää milloin Naton mitta tulee täyteen rikollista sotaa käyvän Venäjän kanssa.

Onkohan yhtään laskettu, mitä säästöä saadaan lopettamalla Amiksen Jalkapallokentän lämmitys ja lumettamalla Huhtiniemen ensilumenlatu. Siis per käyttäjä.

Nuorison hyvinvointi ensin