Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Väitetään, että keskusta jäähalli elävöittäisi keskustaa, herää kysymys onko muka Kisapuiston jäähalli elävöittänyt Kaukaan kaupunginosaa.

Tampereen areena on tosi törkeän näköinen hirvitys ja pilaa koko alueen ulkonäön. Eikö löydy arkkitehtiä ja aluesuunnittelijaa, joilla on visuaalisuus tallella. Nykyään kaikki uusi epäesteettistä.

Kisakenttä Oy:n takana on kovia bisnesmiehiä. He eivät tappiokseen tee mitään. Päättäjiä tullaan neuvotteluissa viemään kuin litran mittaa ja lopulta suurimman osan kustannuksista maksaa lappeenrantalainen veronmaksaja.

Olipa Lepolan hautausmaa siivottomassa kunnossa pyhäinpäivänä, eikö seurakunnalla ole vara palkata työntekijöitä? Mihin oikein vero eurot katoaa!

Jääkiekon rupusakki SaiPa ei tarvitse mitään uutta hallia. Ulkokenttäkin riittää. Veiterälle halli Kisapuistoon.

Aivokii hyvä homma että on osaavia hallinnon tuntevia ehdokkaita, näin se demokratia toteutuu. Ehdokkaina pappeja, kanttoreita ja lisäksi työntekijöiden perheenjäseniä, jopa puolisoita. Jääviyskysymykset ja päätöksentekoa oman edun tavoittelemista ihmettelen.

Vesivoimaloita ja patoja puretaan, vaikka vesivoimaloita pitäisi rakentaa lisää, kun on ainut päästötön säätövoima. Hoitajamitoitus sulkee hoivapaikkoja, soten himmelit vievät rahat. Päiväkodeissa pitää kohta olla kaksi kolmesta korkeakoulun käyneitä. Se sulkee päiväkoteja? Pitääkö kohta kotona vähintään toinen aikuisista olla korkeakoulun käynyt, jos haluaa tehdä lapsia? Politiikan realismi ja terve maalaisjärki hakusessa.

Lappeenrannan tori onkin ollut Suomessa yksi harvoista hyvin toimiva ja viihtyisä olohuone kansalaisille. Sijoittajia varmaan närästänyt kun ei sillä ole voinut rahastaa.

Lappeenrantalaisia yritetään höynäyttää kerrasta toiseen jäähallikorttia heiluttamalla. Jäähalli tulee Kisapuistoon. Toriareenakeskustelua voisi jatkaa vaikkapa sisähallin kanssa. Tampere on Tampere. Ei pidä kopioida vaan erikoistua. SaiPan osalta totuus: maalit ratkaisee. Pitää tehdä maaleja. SaiPa oli parhaimmillaan, kun Kisapuistossa ei ollut vielä edes kattoa.

Keskustellaan yleishyödyllisten yhdistysten veroista. Nostavat osinkoja ilmaiseksi. Ammattiliitot eivät ole yleishyödyllisiä, koska ne kiristävät ja vahingoittavat yhteiskuntaa lakoilla. Joskus laittomilla lakoilla. Liitot eivät ole yleishyödyllisiä. Ammattiliittojen osingot verolle.

Kuka maksaa itse toriareenan mahdollisen rakentamisen? Nyt puhutaan vain siihen liittyvien tonttien ostamisesta ja parkkihallin rakentamisesta ja sen maksamisesta!

Nyt se pieni venäläinen aikoo peittää osan "valtakunnastaan" ja sen ihmisistä veden alle. Aikoo räjäyttää padon. Kuinka kauan hänen kiukuttelua ja maailman uhkailua pitää vielä katsella? Milloin venäläisten mitta tulee täyteen?

Millä oikeudella vanhat kääkät haluavat päättää nuorempaa väestöä koskevista asioista? Vanhuksia ei tunnu tulevaisuuden tapahtumat kiinnostavan. Itkuvirsiharrastus on nousussa, ei vaadi monitoimihallia.

Ukko 65 v.

Te meluherkät keskustassa asuvat. Keskustaan kuuluu elämää ja ääniä. Areena kuuluu keskustaan mikä tuo ihmiset elämää kaupunkiin. Valittajat asuvat aivan väärässä paikassa. Muuttakaa maalle.

Väitetään, että keskusta jäähalli elävöittäisi keskustaa, herää kysymys onko muka Kisapuiston jäähalli elävöittänyt Kaukaan kaupunginosaa.

Hallituksen ideologinen Kela-korvausten poisto yksityisten terveyspalvelujen käytöltä on yhtä hullu julkisen hallinnon valloitussota kuin Putinin sota Ukrainassa. Ei järjen häivää. Koko kansa kärsii pidentyvinä jonoina.

Lappeenranta ei ole Tampere. Mistä saadaan Toriareenalle megatähtiä tai yleisöä? Liian pieni city ja syrjässä kaikesta. Suuruuden hulluutta koko hanke. Toiveajattelua.

Williareena tule lentokentän, rautatieaseman lähelle mm Opintie-Teollisuuskatu välille. Logistica hyvä, juoksupolku, bussireittejäki on, 6-tieltä hyvä.

Mätäkuun juttu marraskuussa on rakentaa jäähalli torille! Ainoa paikka keskustassa jossa vielä on kaupunkilaiselämää. Sitten ei ole sitäkään. Kisapuistossa on tilaa, tehkää halli sinne!

Perinteiden arvostaja

Onko vihreät ympäristövouhottajat ajatelleet yhtään, että ilmaston lämpeneminen saattaakin johtua, ihmisten teoista piittaamatta, maankuoren syklisestä ohenemisesta ja paksuuntumisesta? Maan kuuma sisus lämmittää enemmän tai vähemmän.