Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Voisiko Suvorov olla matkailuvaltti?

Haluaisin tietää, mitä kuuluu Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiön hallinnoimalle Aleksander Suvorov -teemaiselle matkailun kehittämishankeelle. Siihen satsattiin aikoinaan miljoona, ja nyt viime aikoina on ollut aika hiljaista.Tosin ihan ymmärrettävistä syistä.

Sinällään ideaa ei kannattaisi haudata, vaan se pitäisi päivittää tähän aikaan. Itse näen että Kymenlaaksossa olevia linnoituksia ja niiden potentiaalia ei ole täysin tajuttu eikä hyödynnetty. Eniten tästä on kärsinyt Kyminlinna Kotkassa.

Koska Suvorov suunnitteli linnakkeita vähän sinne ja tänne Kymenlaaksoon ja Etelä-Karjalaan, niin sehän olisi kaunis ajatus ,että alueen kunnat alkaisivat yhdessä hyödyntää tätä valtavaa historiallista potentiaalia yhdessä. Ehdotan että Suvorov-teemainen kehityshanke otetaan naftaliinista, päivitetään ja otetaan käytöön, koska se lisää alueen vetovoimaa, tuo työpaikkoja sekä luo uusia yrityksiä.

Jarno Jäppinen

Kotka