Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Ei Lappeenrannan keskusta liiemmin elävöidy, kun kaikki liikenne pakataan Koulukadulle. Eikö tässä virheiden korjauksessa paikallisliikenteen länsi-itä liikenne olisi voitu siirtää Valtakadulle.

Ei Lappeenrannan keskusta liiemmin elävöidy, kun kaikki liikenne pakataan Koulukadulle. Eikö tässä virheiden korjauksessa paikallisliikenteen länsi-itä liikenne olisi voitu siirtää Valtakadulle. Aitoa elävöittämistä.

Kauppatorin jääareena taitaa olla nätisti sanottuna suuremman luokan puhallusyritys.

Kiitos toimittaja Anne Kotiharjulle kauppatorin jääareenahanketta koskevasta selvittelytyöstä!

Joku kirjoitti,että "halli keskustaan" ei vie rahoja Lappeenrannan päivähoidosta, koulusta eikä terveydenhoidosta. Jos ei vie niin antakoon ne rahat "Asukkaille".

Nyt alkaa sapettamaan kaupungin touhu. Ensin häädettiin turistimagneetti Saimaarium, nyt ollaan häätämässä A-kiltaa. Ja mietitään miljoonien tärväämistä kauppatorille, että grynderit voisi kääriä voittoja. Mikä puolue siellä johtopaikalla on? Ei tämä touhu ole tervettä maalaisjärkeä nähnytkään.

Vihdoin on käyty julkaisemaan rikoksista epäiltyjen nimiä, jopa kuvineen tiedoitusvälineissä, viimeksi TEM Soraisen ja Vastaamon Kivimäen. Kunnon ihmiset tietävät välttää moisia rötöstelijöitä.

Purkakaa vaan kaikki vanha pois, pilatkaa vielä lisää rakentamalla rumaa uutta. Senhän ne junantuomat ovat jo osanneet täällä tehdä.

On turhaa spekuloida lehdessä auto-onnettomuutta arvioida sen syytä, jos kuljettajaa ei ole vielä kuultu.

Kummeksuttaa Keskusta, jonka tavoite tuntuu olevan siirtää suurin osa valtion rahoista maa- ja metsätalouden tukemiseen vaikka muu luonto tuhoutuisi.

Metsien suojelusta sen verran, että olen vähään tyytyväinen. Antas valtio minulle 20 tuhatta vuoteen niin en menisi metsääni.

Nyt oli hyvä idea Estareissa: jäähalli kaupungintalon edustalle. Siinä on vieraileville joukkueille majoitus ihan vieressä, kaupunginjohtaja pääsee matsiin suoraan konttorista ja parkkihalli alakerrassa.

Venäjän raakalaismaisen sota Ukrainassa aiheuttaa venäläisvihaa. Kun Venäjä pommittaa tahallaan Ukrainassa siviilikohteita tappaen ihmisiä ja tuhoaa infrastruktuuria, ja tavalliset venäläiset eivät tee mitään sen estämiseksi, niin vihantunteet ovat ymmärrettäviä. Putinin hirmuvalta oksettaa. Minkä takia Venäjä hyökkäsi? Kukaan ei uhkaa Venäjää. Ei tällä tavalla sisäpolitiikkaa pidä tehdä. Perkele!

UPM teki ennätystuloksen sen kyllä huomaa kun nuuhkasee ilmaa tehtaan ympäristössä nyt kannattaisi sijoittaa muutama euro vähäpäästöisyyteen, olisiko varaa?

Hallituksen talous- ja työllisyyspolitiikka on pöyristyttävää. Valtion talouden tutkimuskeskus, Vatt pitää "hämmästyttävänä", että hallitus ei tee päättäväisesti toimia velanotosta vähentämiseksi, vaikka niin on luvannut. Tilanne on vakava. Työttömiä seisotetaan kortistosta ja työvoimasta on pulaa. Työttömyyden kustannukset ovat miljardeja. Ei jatkoon.