Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Lappeenrannassa ollaan kaikkea uudistusta vastaan

Lappeenrannassa ollaan kaikkea uudistusta vastaan. Koko kaupunki näivettyy. Ei saunamaailmaa, joka elävöittäisi satamaa, ei hallia keskustaan. Kisapuisto on sumppu pelien aikaan. Torille löytyy kyllä paikka. Tarvitsemme päättäjiltä rohkeutta tehdä muutoksia, muuten menetämme nuoret muualle ja täällä asuu vain iäkkäitä.

huolestunut

Itärajan aitaus ja aiempi viisumirajoitus yllyttää venäläisvastaisiin asenteisiin, jopa rasismiin. Putin, Baltianmaat ja oikeiston valtava, jopa kiihkomielinen sotahysteriä ovat vieneet Mariniltakin älyn ajatteluun, mikä olisi tehokkainta sodan vastaisuutta Suomessa.

Suomessa ammattikorkeakoulussa opiskeleville pitäisi huomauttaa, että se ei ole minkään yliopistotutkinto, niin kuin he kotimaassaan esittävät!

Big Brother on koulukiusaamiseen kannustava ja neuvoa antava ohjelma!

Soitin Esoten puhelinpalveluun ja kysyin minulle tehdystä tutkimuksesta radiologin lausuntoa. Hoitaja luki ja pyysin tulosteena, vastaus oli ei saa ja kehotus katso Omakannasta, ja jos et osaa pyydä omaista auttamaan. Äimistyin sanattomaksi, kuinka joku vieras voi arvostella osaamistani ja onko minulla omaisia. Oma valintani on näppäinpuhelin eikä digimaailman älypuhelin.

nainen 86v

Hyvinhän se SaiPa pelaa, kun on voittoja tullut!

Olin aikeissa ostaa L-rannan keskustasta torin läheltä asunnon. Onneksi selvisi ennen kaupantekoa, että jäähalli tulossa naapuriin. Sain vielä kaupan peruttua.

Luin lehdestä teatterin tulevasta ohjelmistosta. Toivon sydämestäni, että saisimme nähdä ja kuunnella esityksiä joista jää hyvä ja energinen mieli kotiin lähtiessä. Musiikki sen yleensä saa aikaan. Mikäli teatteri ei siinä onnistu, toivon kabaree- tai muita sen tyylisiä vetonauloja tanssikouluilta ja vastaavilta ryhmiltä. Suosio on taattu

Leena

Tiistain 25.10. lehdessä oli juttua alle kympin lounaista. Myös ravintolat Skinnarilassa korkeakoulujen kampuksella tarjoilee vierailijoille kotiruokalounaan hintaan 8,80 e ja on hyvää!