Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Lentokenttä on Lappeenrannalle loputon Molokin kita

Venäjän turismin hiipuminen näkyy katukuvassa, liike-elämässä ja jopa urheiluseurojen taloudessa/menestyksessä. Syitä on monia, mutta vielä huonommin meillä menee jos tämän alueen puolustajien mielipiteet on luokkaa "venäläiset juuston ostajat Prismassa ovat suurin turvallisuusuhka".

ES 12.10/avohakkuu. Aukko on satsaus tämän päivän lapsille. Taimi, taimikko, nuori metsä, kasvatusmetsä, tukkimetsä. Aukko ei ole ikuinen. Ymmärrys?

Lentokenttä on Lappeenrannalle loputon Molokin kita. Rahaa on liikaa, joten ostetaan Valtion Rautateiltä kaupungin omia junavuorojakin?

Kiitos sinä ystävällinen pyöräilijä, kun kilautat kelloa lähestyessäsi koiran ulkoiluttajaa. Pieni merkkiääni pelastaa isolta murheelta.

Mielestäni venäläisille ei tule antaa turvapaikkaa Suomesta. Miehet ovat sotilaskarkureita.

Mitä ihmettä sillä käteisellä tekee jos sähkökatkon aikana kaupan kassakoneet ei toimi. Tuskin ostokset laitetaan vihkoon isoissa kauppakeskuksissa.

Kävin paikallisessa elokuvateatterissa. Käteinen ei kelvannut, korttimaksu. Ja itse elokuva alkoi noin 20 min päästä ilmoitetusta. Mainosta mainoksen perään 20 min. Tätä on nykyaika.

Persut voisivat edellyttää samaa positiivista erityiskohtelua naisille kaikkiin johtotehtäviin ja hallituspaikkoihin. Tiedoksi, että kunnan huonopalkkaisiin opetus- ja muihin toimistohommiin ei hakeudu miehiä. Korjatkaa palkat niin alkaa kiinnostaa.

Klemolan ym. mielipidekirjoitus kertoo metsänhoidon vähäisestä tiedosta ja ymmärryksestä.

Ei ymmärrä kadunmies. Elintarvikkeet on noussut lähes 20 prosenttia viimeisen vuoden aikana, silti puhutaan vain alle 10 prosentin inflaatiotarkistuksesta. Aito halpuuttaminen olisi nyt paikallaan.