Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Ennen tuuliajolla ollut SaiPa ajelehtinut nyt virran vietäväksi

Millä putkiaivoilla yhteiskunnassa tehdään päätöksiä ja säädöksiä, joissa ei ole mitään järkeä. Esim. puuttuu sähköä ja vaaditaan sähköautoja; akut hengenvaarallisia, vaaralliset jätteet lisääntyvät, akun ikä lyhyt ja biopolttonesteet muodostavat tankkiin levää, päästörajoitukset ovat tarpeettomia. Vanhassa vara parempi.

Kuka vastaa Eksotessa vanhusten hoivasta? Kun vanhuksia pallotellaan kotihoidon ja laitoshoidon välillä, niin kukaan ei ota koppia ja asiat jää hoitamatta.

Hyvinvointialueen 30 miljoonan vaje johtaa kohdennuksiin. Palvelusetelit ja alihankinta lyhentää hoitojonoja ja alentaa kustannuksia. Ongelmana on Suomen hallitus, joka ei halua ideologisista syistä edistää hoivayritysten käyttöä. Eivät laske ihmisiä hoitoon. Ministeri Linden on järkevä, mutta joutuu valitettavasti torstaina vilttiin.

Putinin "paperiarmeija" on vikkelä, kun tuli liikekannallepano, oli alta viikon miljoona miestä jo ulkomailla, seuraavaksi mummot, papat ja lapset saa käskyn rintamalle.

Jo iski sähköautoilijoiden kadehtijat estareihinkin!

Kyllä kai viljelijätkin kiitoksen ansaitsee, mutta mä ainakin pärjään ihan hyvin kun saan jopa lähikaupasta niin leivän, lihan, maitotuotteet ja aina tuoreena.

Emppu

Iranin uskontopoliisi on kamala, mutta miten on Suomen lestadiolaisnaisten asema?

Sm-liiga on kovempi kuin vuosiin eivätkä SaiPan pelaajahankinnat taas kerran ole kaikilta osin onnistuneet. Siinä riittää haastetta muutoin erinomaiselle valmentajalle.

Todella hyvä kirjoitus Jarmo Niemiseltä 5.10. Rakuunamäen päiväkodin epäonnistuneesta ulkonäöstä. Päiväkoti pilaa Rakuunamäen arvokkaan ja perinteisen paikan hengen.

Ennen tuuliajolla ollut SaiPa ajelehtinut nyt virran vietäväksi.

Joko viimein lappeenrantalaiset ymmärtävät ettei SaiPa pärjää, ennenkuin Jussi Markkanen eroaa SaiPan johtotehtävistä.

Ilmoitin maanantaina puuttuvasta lehdestä. Päivällä selvisi että lehti oli varastettu laatikosta. Pahoittelut Harapaisen lehden jakajalle, sait varmaan moitteet vaikka vika ei ollut sinussa.

Hki-Vantaan lentokentälle pääsee n. kahdessa tunnissa junalla, ei tarvitse ajaa kolmea tuntia autolla (estarit 6.10).

Eduskunnan välikysymyskeskustelussa hallituspuolueen edustaja esitti, että sähköautolla ajavat voivat vähentää ajeluaan, jolloin kulutus laskee. Sähkön korkea hinta on suurelta osin vihreän siirtymän aiheuttamaa. On siirrytty pois toimivista ratkaisuista ajattelematta, että miten energia tuotetaan kestävästi. Sähkön kulutusta on lisätty. On ajateltu, että sähkö tulee töpselistä.

Hallituksen edellisen hallituksen syyttely Uniper-kaupoista on vastuun pakoilua. Ammattimaiset yritysjohtajat eivät tee tahallaan huonoja kauppoja. Olisiko Uniperin vesi- ja ydinvoimatoiminnot voitu pelastaa Suomelle, jos hallitus olisi viisaudessaan myynyt kannattamattoman maakaasuliiketoiminnan jo toukokuussa? Siitä on kysymys.

Peukun nosto Sally Leskiselle siitä että käy säännöllisesti seuraamassa eri työtehtävissä olevien työpäivää.