Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Ottakaa ihmiset heijastimet ja valot käyttöön. Pimeällä ei näy kun liikutte. Vanhemmat varustakaa lapsenne turvalliseen liikkumiseen.

Joko K-sairaala on vähentänyt käytäviensä valaistusta päiväsaikaan säästötoimena.

Valtiovalta ja energiayhtiöt vouhkaavat sähkön säästämisestä ja jakelukatkoista. Milloinkas energiayhtiöt laittavat ukaasin sähköautoilijoille.

Hatunnosto kaikille viljelijöille & ruoan tuottajille. Kiitos reportaasista viljelijä Helkalasta. Sään armoilla, kasvukausi lyhyt. Voi tulla sato tai kato

Ei muuta kuin aidan tekoon. Jenkeistä löytyy vapaana pätevä päällysmies...

Sähköautoilijat lataavat yhdellä latauksella yhtä paljon sähköä kuin kotitalous lämmittää 6 kW sähkökiuasta 10 kertaa. Pitäisikö sähköautoilua rajoittaa?

Ottakaa ihmiset heijastimet ja valot käyttöön. Pimeällä ei näy kun liikutte. Vanhemmat varustakaa lapsenne turvalliseen liikkumiseen.

Sydäntä kylmäsi, kun aamulla katsoin pieniä koululaisia vilkkaan liikenteen seassa Simolantien ja Ratakadun risteyksessä. Isot rekat ja nippanappa vihreillä valoista ajavat työmatkalaiset.

Haloo Saipa, Veiterä, PEPO, Suomen maajoukkueet, maaleja tekemällä voittaa. Antakaa meidän "Erling Haalandien" tehdä maaleja!

Olisiko Parikkalassa kyse siitä että kaikki siviilihallinnon instanssit eivät ymmärrä ammatti sotilaan johtamismetodeita