Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Olisiko vihdoin aika avata tarkemmin, mihin lentokentän tukimiljoonat tarkalleen menevät?

Kalliiksi käy poliitikot veronmaksajille. Nyt suunnitellaan, että ministerille maksetaan täysi palkka 12 kuukauden ajan ministeriajan jälkeen. Maksetaan siis vuoden ajan täysi palkka joutenolosta ja lorvailusta? Oi aikoja, oi tapoja.

Miten tyhminä Putin pitää eri maiden johtajia ja kansalaisia? Syöttää pelkkää "soopaa" kuten kansalaisilleen. Julistaa liikekannallepanon ja pitää rajansa auki sotilailleen Suomeen. Onko kyse Suomen miehittämisestä! Siihenkin on varauduttava.

Ainut "kansainvälistä terrorismia" harjoittava on Putin. Räjäytti maassaan kerrostaloja, syytti räjäytyksistä maata, johon tekosyyn varjolla hyökkäsi. Eikä Itämeren kaasuputkien räjäyttäminen ole ainut Putinin aikaansaannos kaasun käytössä. Hyökkäsi v. 2002 kaasulla teatteriin Moskovassa.

Millä tavalla käsitellään lentoteitse ja laivalla turistiviisumilla Suomeen pyrkivää venäläistä matkustajaa ?

Lappeenrannan Energialla kohta kiire tehdä joku piilovero, kun ihmiset säästää sähköä ja kaupungille pitäs 10 miljoonaa piiloveroa saada jotenkin ja lentokentällekin pitäs milli ensivuodeksi saada!

Mistä johtuu, että Suomen televisio välittää hyökkäyssotaa käyvän Venäjän presidentin puheita? Mies on mielipiteineen jätettävä ilman huomiota.

Olisiko vihdoin aika avata tarkemmin, mihin lentokentän tukimiljoonat tarkalleen menevät? Mitä mm. sisältää markkinointituki Ryanairille?

Mietin tuota SaiPan tuohua. 56 vuotta on kulunut, kun SaiPa voitti pronssia, eikä näytä hyvältä nytkään, että menestystä tulisi vaikka odotukset oli taas korkealla.1970 ja 2002 SaiPan A-juniorit voitti Suomen mestaruudet, mutta näitä pelaajia ei seura huolinut tai halunnut kasvattaa liigapelaajiksi, hankittiin ulkomaalaisia onnettomia pelaajia, joista ei ollut mitään apua. Sama homma jatkuu edelleen.

Kyllä tulee ikävä Tuomenoksaa, kun kattoo Saipan hankintoja: ei tullut hankittua pelailioita vaan pelimiehiä.

En ihmettele, kun valtionrahoitus loppui lentokentältä ja nykyisillä "epämääräisillä" tonttikaupoilla Lpr kaupunki on jatkossakin seurannassa ja ilman tukia. Ensi vuonna Lpr kaupunki voisi ostaa ilma-alan kentän yläpuolelta vaikka 1 miljoonalla aluksi!

UPM toimii "todella" vastuullisesti ilmaa-, vettä- ja maa-alueita saastuttaessaan. Selittelee jos kehtaa, mutta ei investoi näiden ongelmien pienentämiseksi !

Paikkakunnan idän jättiläiset ovat pelkkä vitsi vuodesta toiseen.

Axel

Ei ole ihme, että lounasravintolat eivät tuota tulosta. Lounastajat syövät valtavan kokoisia annoksia. Ja kansa lihoo!

Mahtaisivatko tämän Lappeenrannan lentokentän löyhäkätiset rahoittajat tohtia kertoa, pajonko kentän vuotuiset kustannukset ovat per matkustaja. Ja vielä kun kertoisitte, mikä on kentän odotusarvo, johon kannattaa nuo veroeurot satsata.

Lappeenrannassa niin pesäpallo kuin jääkiekko esittää jatkuvasti lisätarpeita suorituspaikoille, mutta itse tuote polkee suossa. Yleensä vanhat meriitit pian unohtuu. Toiset puhuu toiset tekee, pätee myös urheilussa.

Tarvitaan asennemuutos, sillä nyt työntekijät kuvittelevat, että heillä on vain oikeuksia eikä velvollisuuksia.

Saimaan vesistön huuhtelu kanavan kautta estyessä, mm. Kaukaan tehtaan päästöt pudotettava välittömästi puoleen. Ei paskata vesistöä, kun on puhdistuksessa päästy hyvään alkuun.

Tkm-76

Mitä tasa-arvoa se muka on, että toiset laittaa lapsilisän säästötilille tai sijoittaa? Meillä edes riitä lapsen kaikkiin tarpeisiin, kun sairauksiakin on. Kädestä suuhun elämme.

Vilkku on tärkeä myös sellaisille, joita et ehkä huomaa. Moni motoristi kuollut, kun autoilija luulee olevansa tiellä yksin.

Kapunki ja poliitikot: laskekaa sähkön siirtohinta alas! Tämän ylimääräisen piiloveron ja tulon kaupungille voi vähintään tilapaisesti rajoittaa minimiin.