Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Eksotelta irtisanoutuneiden hoitajien määrä tuplaantunut. Esimiehet, olisiko peiliin katsomisen aika?

Kimpisen koulun 5A luokka haluaa sydämellisesti kiittää kaikkia niitä jotka lahjoittivat palautuspulloja keräyskampanjaan :) Luokka kartuttaa niistä saaduilla rahoilla leirikoulukassaa. Kimpisen koulun 5A:n oppilaat ja vanhemmat.

On todellakin kummallista tehottomuutta, että maksetaan samaa palkkaa heikoimmille ja parhaille työntekijöille. On sitten kyseessä sosiaali- ja terveysala, tai opetusalat. Se on johdon osaamattomuutta, jos ei osata alaisten työn tehokkuuttamitata. Osataanhan yksityiselläkin ja paljon pienemmällä väellä. Siihenhän julkinen sektori romataankin, liian suureen organisaatioon, varsinaiseen työhön ei jää rahaa. Näinhän käy kepun masinoimassa Sotessakin.

Kiitos lukijan kuvasta Kisapuiston parkkipaikalta peli-iltana, vielä kun tähän lisätään tienvarsille, kauppojen pihoille ja Lepolan parkkialueet niin vastaa vielä lähemmin totuutta.

Myös vilkunkäytössä on järjenkäyttö sallittua. En näytä vilkkua aina kun käännyn, enkä vilkuta itselleni. Näytän vilkkua, kun siitä on hyötyä muulle liikenteelle.

UPM:n jätevesilupa tiukkenee 1% mutta kun kanava ei "huuhtele" näkee kun Saimaan tila senkun huononee ja laajenee Pien-Saimaalla aika viherpesua pitäis tiuketa 10%.

Tehyn ja Superin toimet peruvat leikkauksia. Eikö mikään riitä? Palkankorotukset oli jo kesäkuun alussa? Lisää rahaa ei ole tulossa jatkuu kiukuttelu vaikka jouluun asti. Onneksi työt eivät ole lakossa ja töihin saa mennä!

Hamina-Taavetti välillä tuli vastaan 28 hlö autoa, joista 6 oli suomalaisia ja 22 "pitkäkilpiä". Miten voi teillämme liikkua noin paljon enemmän ulkomaalaisia autoja kuin suomalaisia? Hallitus rajat kiinni heti!

Kai täällä ymmärretään, että LPR tarkoittaa Luganskin kansan tasavaltaa Luhansk People Republic. Kohta sama kohtalo.

Tehdas haisee eikä tiedota. 10 000 ihmistä haistelee.

Eksotelta irtisanoutuneiden hoitajien määrä tuplaantunut. Esimiehet, olisiko peiliin katsomisen aika?

Ei ole järkevää rakentaa kevyenliikenteen väylää Juvakankadun puolelle, katu on siihen aivan liian kapea. Sen ovat tieviranomaisetkin jo todenneet.

Miten paineettomassa kaasuputkessa voi olla niin kova paine kun se rikkoutuu

Kotiavustajat otettava kotihoitokuvioihin helpottamaan vanhusten ja omaishoitajien elämää. Pääsyvaatimuksena että on "tolkun ihminen", ei tarvitse olla korkeasti koulutettu tai suoritettu akateeminen loppututkinto.

Nyt kaasuputkikonsultti P. Lipponen kysymään venäläisiltä toimeksiantajiltaan mistä on kysymys ?