Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Hieno homma, että Myllysaaren avantouintiasia saadaan kuntoon! Milloin lentokentän ladun käyttömaksu tulee voimaan? Sama kohtelu kaikkiin palveluihin vai mitenkä?

Lappeenrannan kaupungin virkamiehet ovat bisneksen tekijöiden vietävissä kuin pässit narussa. Meidän vaaleilla valitut luottamushenkilöt kuuluvat samaan pässilaumaan. Surullista, että kaupungin päätöksenteko on ulkoistettu.

Hieno homma, että Myllysaaren avantouintiasia saadaan kuntoon! Milloin lentokentän ladun käyttömaksu tulee voimaan? Sama kohtelu kaikkiin palveluihin vai mitenkä?

On se kauheaa, jos kevyenliikenteen väylä menee 5 metrin päässä Lepolan tontista. Keskustassa bussit ajavat 3 metrin päässä makuuhuoneen ikkunasta.

Lopettakaa viattomien eläinten metsästys. Miltä itsestäsi tuntuisi paeta henkesi kaupalla, lapset mukanasi. PS. Onko pienpetoraudat kielletty? Jos ei, niin miinaharavat käteen ja metsästämään pienpetorautoja ja juhlat iltanuotiolla.

Tule Lappeenrantaan. Kähmijöitten kaupunkiin.

TTK: Helena ja Jukka voisivat termien sijaan näyttää, mitä oppilaan kehitys tarttee jatkoon. Hienot tanssitermit eivät sano katsojalle yhtään mitään!

Hallitus sääti pakkohoitolain lähes tunneissa. Sen sijaan tämä viisumien eväämisasia taitaa jäädä seuraavan hallituksen tehtäväksi. Vihervasemmisto yllättää jälleen.

Ennen alkuvuoden aluevaaleja pyrkyrit olivat huolissaan vanhuksista ja lapsista, mutta vaalien jälkeen ei yleisön osastoissa näkynyt huolestuneita kirjoituksia. Pyrkyrit päästyään valtuustoon nauttimaan hilloa ovat olleet ilman mielipiteitä

Ei muuta kuin aidan tekoon. Jenkeistä löytyy vapaana pätevä päällysmies...

Suomen ministeriöiden virkamiehet, samoin nykyisen hallituksen ministerit jatkavat samaa suomettumisen mallia kuin ennenkin. Suomi on aina jälkijunassa, nyt tuo rajan sulkeminen kestää ja kestää.

Etanakin on nopea verrattuna meidän hallituksen toimiin esim. viisumiasiassa. Presidentti ja oikeusasiamies antoivat jo selvät perusteet mutta hallitus vain pohtii ja pohtii. Raja kiinni!

Venäjä ei ole sodassa.. Raavaavaat miehet pakenee ja etsii meiltä turvapaikkaa..

Sisä- ja ulkoministereille tiedoksi, teidän jahkailustanne johtuen itäraja vuotaa kuin seula.

Onko ajateltu, että naapurin liikekannallepanoilmoitus olisi pelkkä keino ujuttaa ns. kieltäytyjiä laajoin joukoin sabotoimaan länsimaita?

Ulkoministeri Haavisto Japanissa hautajaisissa jononjatkona, kun kotimaassa rajaturvallisuus kiristyy ja päätökset viipyy. Tälläinen tärkeysjärjestys.