Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Ei ole mitään väliä, kuka toriareenan rahoittajataho on, koska Areenaa ei toteuteta. Toteutus ei riipu rahoittajasta. Keskustaan rakennettava areena on hullu mätäkuun juttu, joka on jäänyt elämään. Uusi jäähalli tulee Kisapuistoon.

Ei ole mitään väliä, kuka toriareenan rahoittajataho on, koska Areenaa ei toteuteta. Toteutus ei riipu rahoittajasta. Keskustaan rakennettava areena on hullu mätäkuun juttu, joka on jäänyt elämään. Uusi jäähalli tulee Kisapuistoon.

Suomen hallitus on täysin sekaisin. Demarit, Kepu ja vihreät: laittakaa raja kiinni kuten Baltian maat ja Puola ovat tehneet. Samalla valmistautukaa kevään vaalitappioon.

Kun tuo vilkunkäyttö on olematonta niin poliisi voisi käydä jakamaan niitä 100 liikennevirhemaksuja. Ehkä se lisäisi vilkun käyttöä.

Torille tulee HMTT:n mukaan sote-alueen uusi pääkonttori, jossa tilat 19 johtajalle ja heidän satapäiselle avustajakunnalleen. Vähän kuin meidän hallituksen tapaan käyttää varoja.

Työilmapiiriin voi esihenkilö vaikuttaa huomattavasti. Jättäisi suosimisen ja kannustaisi istumisen sijaan työntekoon. Joka puolella pieni puuhastelu palkitaan, vaikka mitään konkreettista ei näy.

Miten paljon mahtaa rajan yli tulla nyt Venäjän sotilaita? Kun antavat niin hövelisti tulla rajan läpi.

Ihana tarina Hatakan pariskunnan rohkeasta taloprojektista Joutsenossa! Toivottavasti toimitus seuraa projektia loppuun asti. Lisää tällaista!??

Antakaa muutamalle venäläismiehelle turvapaikka sillä perusteella, että ovat vaarassa joutua sotimaan niin näette rajoillamme kymmeniä tuhansia samanlaisia turvapaikanhakijoita. Jokainen venäläissotilas on vaarassa joutua osalliseksi sotarikoksista.

Putin! Ei Venäjää Länsi ole hajottamassa. Se luonnistuu sinun lyhytnäköisellä politiikallasi ja keskimääräistä matalammalla älykkyysosamäärälläsi.

Aika rohkea veto italialaisilta valita äärioikeisto valtaan. Näillä on taipumus kääntyä diktatuuriin.

On se niin väärin että työntekijät pitävät puolensa, varsinkin naisvaltaiset alat. Vaalipuheet alkavat jo näkyä.

Mitä hyötyä oli berliinin muurista? Ei sellaisia tänne.