Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Eräs mies haluaa Pietari Suureksi, mutta päätyy suutari pieneksi

Älkää hyvät päättäjät ajako Lappeenrannan lentokenttää alas. Sähköinen lentoliikenne on tulevaisuutta. Muistakaa, miten 90-luvulla naureskeltiin tuulivoimallekin. Entäs nyt? (lähetetty kaiulla)

Kauppatorille ei tarvita jäähallia, mutta todellakin jotain muuta uutta. Kannattaa käydä vaikka Salossa ja ottaa mallia sen tapahtumista. Lisäksi rumat kojut olisi syytä uudistaa.

Vasemmistoliiton eduskuntaryhmä äänesti potilasturvallisuuslaista: 4 teillä tietymättömillä, 7 puolesta ja 5 änkyröi vastaan. Kuin varpusparvi.

Eräs mies haluaa Pietari Suureksi, mutta päätyy suutari pieneksi.

Tehyn ja Superin työtaistelutoimet vaarantavat potilasturvallisuuden. Vastuutonta toimintaa leikkiä ihmishengillä. Palkankorotuksia ei haluttu ottaa vastaan ennen kesää. Mitä järkeä siinä on?

Saunamaailmassa on kyse enemmän muusta kuin saunasta. Jokainen voi saunoa pikkusaunoissa kotona. Tässä on kyse illanvietosta Saimaalla. Suosittelen Löylyä ja AllasSeaPoolia!

Venäjän ulkoministeri Lavrovin naamasta näkee ettei häntä maansa tilanne miellytä. Voisiko hän laittaa Venäjän uudelle suunnalle jos Länsi tukisi selvin sanoin?

Mitä turistiviisumista, annetaan pakoviisumeita.

Kansanedustajat kilvan vaativat rajan sulkemista. Sillä eikä pylväsjulisteilla sotaa voiteta. Vaikka iivanan sotataidot ovat mitä ovat, Venäjällä on 10-kertainen kalustoylivoima. Järjestäkää rahankeräys Ukrainan armeijalle.

Venäjän masinoima "kansanäänestys" Ukrainan miehitetyssä itäosassa ei ansaitse muuta huomiota kuin sen tekemiseksi naurunalaiseksi.

Venäläisten hallitsemien alueiden katkaiseminen Ukrainan hyökkäyksellä Donetskin ja Mariupolin välillä voisi olla strategisesti merkityksellinen Ukrainalle.