Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Avatkaa silmänne hyvät vanhemmat, sillä juuri teidän kullannuppunne saattaa olla se pahin (ovelin) kiusaaja

Venäjä toimeenpanee liikekannallepanon, Suomen on syytä sulkea itäraja, vai vieläkö UM Haavistoineen ja Tannereineen nukkuu ruususen unta?

Kaupan hyllyhinnat ja kassahinnat poikkeavat toisistaan. Onko asiakas aina väärässä!

Näköjään joku haluaa venäläisiä turisteja tänne. Koronasulun aikanakin pärjättiin aivan hyvin. Kyllä venäläinen tietää mitä kauheuksia heidän maa tekee Ukrainassa. He tukevat sotaa tai eivät välitä.

Putin määräsi liikekannallepanon. Vieläköhän Tuomioja on sitä mieltä että venäläinen tarvitsee hemmotteluloman ulkomailla.

Vieläkö Suomi häpeällisesti päästää venäläiset turisti ja ostosmatkailijat meidän rajan yli vaikka Putin on julistanut "osittaisen liikekannallepanon". Hallituksen on turha selittää, ettei voi asialle mitään! Hävetkää.

Pressana Sauli Niinistö. Pääministerinä Sanna Marin (sd). Entä jos pressana Paavo Väyrynen (kepu) ja pääministerinä oligarkkien kaveri Esko Aho (kesk)?

Yksikään järkevä ihminen ei usko Putinin propagandaan, mutta Neuvostoliiton aikana syntyneet ja heidän lapsensa uskovat, että kaikki joka tulee televisiosta on totta (Pravda)!!?

Vaihtakaa nyt heti Fortumin harrastelijajohto oikeisiin ammattilaisiin. Ei enään mokailua, eikä meidän veronmaksajien lompakoille tuloa.

Fortumin jättitappioden myötä ministeri Tuppurainen ja toimitusjohtaja Rauramo puolustavat itseään, että eivät olleet vastuussa silloin kun Uniper päätöksiä tehtiin. Ministeri Lintilä (kepu) oli. Eroaako? Ei tietenkään. Se ei ole maan tapa.

Venäjän liikekannnallepanon seurauksena käy niin, että entistä enemmän Jehovan todistajiksi kääntyneitä nuoria miehiä hakee turvapaikkaa Suomesta.

Fortumin hallituksen jäsenten nimet esiin!

Kun kiusattu yrittää itsemurhaa, pitäisi viimeistään silloin kiusaajien saada rangaistus väkivallasta.

Kaksoiskansalainen on venäläinen ja voi joutua sotimaan. Paras luopua Venäjästä, jos aikoo pysyä hengissä. Kukaan ei uhannut eikä uhkaa Venäjää. Putin käy aluevalloitussotaa valheellisin perustein. Putin uhkailee vastuuttomasti ydinaseen käytöllä. Siinä kulkee punainen viiva. Pietari ja Moskova ei ole turvassa, jos Putin toteuttaa uhkailunsa.

Avatkaa silmänne hyvät vanhemmat, sillä juuri teidän kullannuppunne saattaa olla se pahin (ovelin) kiusaaja.

Putinin keskiviikkoinen puhe samankaltainen kuin Hitlerin puhe 1938 Tekin sudeettialueista. Kauheaa.

A-studion venäläisten turistiviisumikeskustelusta sai sen käsityksen, että demareiden varapuheenjohtaja Mäkysen mielestä Viro, Liettua, Latvia ja Puola eivät ole oikeusvaltioita suljettuaan rajansa venäläisturisteilta.

Suuresti huolestuttavaa suomalaisten ammattitaito kansainvälisessä bisneksessä. Politikot irti näistä kuvioista! Loistavat esimerkit Fortum ja Nokia!