Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Mustolan Ikean tontti täyteen aurinkopaneeleja. Joutomaa aurinkovoimalaksi

Potilasturvalllisuuslain äänestyksestä oli poissa 51 kansanedustajaa. Missä olivat ja miksi?

Tyttöjen välinen kiusaaminen on usein vaikeammin havaittavaa kuin poikien. Se on syrjimistä huomaamattomammin, jolloin siihen on vaikeampi tarttua. Se on poissulkemista, kohtelemista vähempiarvoisena – todella julmaa! Se ei pahimmillaan lähde ihmisestä kokonaan pois koskaan. Lukekaa hyvät ihmiset Christina Salmivallin kirja kiusaamisesta! Peräänkuulutan myös vanhempien vastuuta. Myötäilijät mahdollistavat kiusaamisen.

Surullinen isoäiti

Etelä-Karjalan Osuuspankki haluaa tehdä vastuullisuusteon? Palvelumaksuihin menee tililtä automaattisesti joka kuukausi 25 euroa. Voisiko tämän vastuullisesti poistaa?

Kyllä on tuo Riikka Purra sitten viisas noissa sanavalinnoissa! Eikö sitä yhtään hävetä?

Mustolan Ikean tontti täyteen aurinkopaneeleja. Joutomaa aurinkovoimalaksi.

Koulukiusaaja on kiusaamisellaan osoittanut, ettei sopeudu joukkoon. Kiusaajan on vaihdettava koulua.

Eduskunnan äänestys pakkolaista. 25% edustajista poissa. Nimilista? Eikä lehtijutussa kerrottu, oliko äänestäneet edustajat alistettu ryhmäkuriin. Miksi oleelliset asiat jätetään jatkuvasti kertomatta!

Hienoa Suomen hallitus:) Fortum sijoittanut Uniperin osakkeisiin yli 6 miljardia euroa ja tukenut yhtiötä 8 miljardilla. Saksa valtiollistaa yhtiön 8 miljardin lainojen kuittauksella ja ostaen 500 miljoonalla miljardin osakkeet. Hienoa Suomen valtio. Kannattavaa kauppaa veronmaksajien rahoilla

Saipa Saipa.Saipa Saipa Saipa Saipa Saipa. Tilaa Saipalle riittää lehden sivuilla, muusta viis. Onhan meillä Saipa.

SaiPan tulos liigajoukkueiden kesken kertoo, että SaiPa kuuluu ilman tukia ja pönkiä "pipojoukkuesarjaan". Kisapuiston hallikin liian hyvä, joutas Kimpisen alakentälle ulos pelailemaan pipokiekkoa!

Politiikka ei kuulu seurakuntien päätöksentekoon. Poliittisilla perusteilla päättäjäksi hakeutuvat toimivat vastoin Raamatun opetuksia.

Ostin Citymarketista Juhla Mokkaa, hinta oli hyvä 4,50 euroa. Kun tulin kotiin huomasi, että paino oli vain 400 grammaa. Huijattiiinko meitä?

Mitä nämä persut ovat saaneet aikaiseksi eduskunnassa? Ei mitään muuta kuin räksytystä. Ei yhtään rakentavaa keskustella, ei yhtään järkevää päätöstä!

Sisar hellä valkoinen on nyt sotaisa verenpunainen amatsooni.

Viisumeja pitää myöntää venäläisille entistä enemmän. Rajalla peritään monissa maissa käytössä oleva turistivero, joka lahjoitetaan Ukrainan puolustukseen. Putinin tukijat jäävät varmasti kotiinsa.

Energiakustannusten nousun suurin syy on vihreä siirtymä. Fossiilisten polttoaineiden kapasiteetti on ajettu innokkaasti alas, eikä uusiutuvien ole vielä ehtinyt rakentua. Esim. Suomessa lopetettiin turve alle aikayksikön ja rajoitetaan vesivoiman käyttöä. Eikö vesivoima ole uusiutuvaa? Kun tietotaito rajoittuu vain kadulla istuskeluun ja poseeraamiseen, niin ei voi muuta odottaa.

Venäläiset tietävät totuuden sodasta, mutta selkärankaa ei ole sitä vastustaa.

Odotin minäkin reumalääkärille, aika tämän kuun lopulla .Nyt tuli viesti: aika on maaliskuussa.Oli jo kolmas siirto ja aina puoli vuotta kerrallaan. En tieda miksi?

81-vuotias

Öljyn pörssihinta on jo alle 90 dollaria. Saa laskea bensan pumppuhinnan alle 2 euron! Eekoo saisi olla esimerkin näyttäjä. Kalliiseen sähköautoiluun pakottaminen saa jo riittää!