Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | En kyllä parhaalla tahdollakaan näe kauppatoria viihtyisänä ja kodikkaana. Vanhanaikainen ja ruma

Sinä autoilija, joka sunnuntaina n. 13.20 pysäköit autosi Joutsenon vanhan hautausmaan portille ja veit jätepussin roskikseen, onko omatuntosi puhdas?

Näkijä

Minkä tähden Lauritsalan ja Amiksen tekonurmille on laitettu niin paljon kumirouhetta, että haittaa juoksemista. Vähempikin riittäis.

Kun hakee ammattioikeuksiensa poistamista, palautuksen pitäisi saada vain tutkinnon uudelleen suorittamalla. Muuten valelääkäri tai -hoitaja.

Taipaleen srk:n vaalilautakunnan tiedote kertoo listojen julkistamisesta myöhemmin tasapuolisuuden vuoksi. Listat on julkisia sen jälkeen, kun ne jätetään, joten kunnossa oleva lista on julkinen ja luettavissa Lemin kirjavasta.

Tori elävöittää keskustaa enemmän kuin suurimman osan ajasta tyhjänä seisova jääareena.

Milloin tehyläiset huomaavat Millariikan lähteneen soitellen sotaan?

Loppuikohan kaupungilta rahat, kun Helsingintien risteysremontit on jääneet vaiheeseen! Ei ole tapahtunut muutamiin viikkoihin mitään. Vai odotellaanko lumia, saadaan vähän vaikeuskerrointa lisää!

Tienkäyttäjä

Venäjän eristys tietää, että sodan "totuus" Venäjällä jää Putinin varaan ja opposition mahdollisuudet vaikuttaa loppuvat ja viha myös tännepäin kasvaa. Lappeenrannasta tulee tylsä, kuihtuva, rajapuomeja rakentava pikkukaupunki, jonka turistien tuomaa elinvoimaa ei tarvitse muualla enää kadehtia.

Prisman turistibussit inhottavat. Tämä hallitus ei saa aikaiseksi muuta kuin pitenevät hoitojonot, työttömien armeijan vaikka on työvoimasta pulaa ja vihreän siirtymän, mikä on helvetin kallis, eikä siitä ole käytännössä hyötyä. Lisää velkaa osataan ottaa. Kuka nekin korot ja lyhennykset maksaa? Esittävät, että on ilmaista. Ei jatkoon.

ES 19.9. Tutkijatohtori Tiina Väre ja työryhmä on tutkinut vauvojen rintaruokintaa 200 v sitten. Miksi 0-tutkimus? Rahat vaikka sairaanhoitajille.

Suomi taas kyykyssä Venäjään viisumiasiassa. Ainoa maaraja, joka on auki hyökkäyssotaa Ukrainassa käyvään maahan. Mitä oikeutusta Suomella on edesauttaa Venäjän turismia tällaisessa tilanteessa?

Kun istuu jo jokaisella mahdollisella tuolilla, pitääkö tunkea vielä kirkon vaalilistaan. Öykkäri

Posti voisi kehittää pakettien toimitusajan varaamiseen puhelinversion. Kaikilla ei edelleekään ole tietsikkaa tai se ei toimi. Paketit jää saamatta.

Tai vanginvartijat jättäisivät vangit omilleen, ei vartijoillakaan ole lakko oikeutta.

Torin yrittäjille kaikki kunnia ansiokkaasta työstä. Kauppatori meillä on, mutta se ei ole kyllä viihtyisä eikä kodikas, eikä se ole ihmisen kokoinen.

En kyllä parhaalla tahdollakaan näe kauppatoria viihtyisänä ja kodikkaana. Vanhanaikainen ja ruma. Käykää vaikka Joensuun toria katsomassa malliksi. Kaikesta kiitoksesta ja kunniasta, joita olette saaneet, kannattaisi miettiä oikeasti torin päivittämistä. nykyaikaisemmaksi.