Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Kiitos upeat Kirjavat ja Polenta mahtavista esityksistä Nuijamiehessä.

Imatralla on uimahallissa naisten uimavuoro. Eipähän tuo ole varmaan kenenkään tasa-arvoa loukannut, kun ei ole kukaan julkisesti purnanut. Laittakaa Lappeenrantaan miesten vuoro, jos helpottaisi asiaa.

Lauantai-iltapäivä. Leirin kauppojen itäturistien määrä aivan järkyttävä. Ei voi kuin tuntea suurta inhoa päättäjiä kohtaan. Tehkää jotain. Älkää selitelkö EU sitä, EU tätä. Rajat kiinni. Pelätään sanktioita, ei niitä tässä tilanteessa tule. Anteeksi Ukraina.

Joopa, tehkää tämän kaupungin päättäjät vaikka ekskursio tuonne Turkuun, niin näette miltä oikean torinäkymän pitää näyttää. Aina se jäähallin voittaa!

J.Markkanen. Missä SaiPan maalien tekijät?

Mikä ihmeen hinku on purkaa Armilan terveysasema? Siihen on tehty paljon remontteja. Eikö se ole terve rakennus?

SaiPa se jatkaa samalla tyylillä mihin viime kausi lässahti, alkaa jo hymyilyttää nuo Virran selitykset tappion syistä, hävitkää pelit vaan Kisapuistossa, ei hallia keskustaan, ei uutta auringon alla SaiPan kohdalla.

On moraalitonta järjestää pullingin mäkivetokisoja ilmastokriisin aikana. Vain mustaa savua ja saastetta. Missä vastuullisuus?!

Kouluissa opettajat ja rehtorit edelleen vähättelevät kiusaamista. Ei haluta puuttua asiaan, koska siihen menisi aikaa. Kiusattu siirtyy toiseen kouluun eikä sekään onnistu ihan helposti. Vanhempien on vaikea uskoa, että oma lapsi on kiusaaja ja siksi eivät puutu asiaan. Väkivaltaa mikä hyväksytään, koska vauriot eivät näy ulospäin. Arvokas elämä pilataan toisten piittaamattomuuden takia.

Kiusatun läheinen

Ikävä asia jos Kasukkalaa tehdään tunnetuksi ilmaston saastuttajana jonka vetokisat aiheuttavat vuodesta toiseen.

Luonnon puolesta

Hyvä ministeri Aki Linden sanoi olennaisen, koskaan aiemmin työtaistelutoimia ei ole kohdistettu tehohoidossa tajuttomana oleviin. "Äärimmäisen kärkevä työtaistelutoimenpide".

Kiitos upeat Kirjavat ja Polenta mahtavista esityksistä Nuijamiehessä.

Sairaanhoitajien työtaisteluja koskevan logiikan mukaisesti palomiehet voisivat kohdentaa lakkouhan tulipalojen sammuttamiseen, poliisi yleiseen järjestykseen liittyvissä asioissa jne. Mahdoton ajatus. Nyt järki käteen hoitajat!

Tampereella on jo vuasien ajan ollut maahanmuuttajanaisten uimahallivuaro.

Päiväkodeille ja lapsille on parempi, että paikalla on monta omaa lasta kasvattanut vanhempi täti kuin ei hoitajaa ollenkaan. Mitä on pätevyys?

Hoitsut voi joukolla irtisanoutua. Töitä löytyy kaupan kassalta ja siivoojistakin on pulaa.