Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Vanhukset eivät viihdy paikoissa missä nuoriso on vauhdissa. Luullaanko että nuoret viihtyvät eläkeläisreservaatissa. SOTE-keskus Kisapuistoon ja monitoimihalli keskustaan.

Suikinsillan isännän E-S 12.9. mielipide on todella hyvä ja kantaa huolta toisista viljelijöistä. Näkisin, että tässä tapahtuu riistoa viljelijöitä kohtaan. Tili tehdän vain kerran vuodessa ja kauppakeskukset vetävät välistä hyvät prosentit. Kotimainen vilja kunniaan!!!

Kävelyllä huomaa, miten jossakin pihassa kuusiaita on leikattu huolella. Pitkä sivu niin jämpti ja suora, ettei häiritse kadulla kulkua eikä naapureita! Ja toisaalla tahallaan annetaan kasvaa rehottaa kuperasti toisten pihoilla. Ilkeyttä vai laiskuutta?

Eiköhän Hesarin uutisen siivittämänä Lpr:n kenttä saa lisäavustusta hoitaakseen tämän tärkeän tehtävän lennättämällä venäläisiä ympäri maailmaa.

Seuraavan hallituksen on syytä paneutua suomettuneisuuden kitkentään eri ministeriöistä, ennenmuuta ulkominsteriöstä. Vasemmistoliittoahan perinteet velvoittaa. Luulen myös, että vihrestäkään ei noissa talkoissa apua ole.

Lappeenrannassa maisemakahvila on vesitornin juurella, mattoja pestään maalla, jääkiekkoa pelataan kohta kauppatorilla ja lentokenttää ylläpidetään autoileville venäläisille. Green reality or unreality?

Lappeenrannan lentokenttä on vaan kaikkineen naapurimaan porukoitten välikulkukenttä ja mitä kaupunkimme asukkaat tästä saavat kuin uudet suunnitelmat, mistä rahoitusta lisää tämän pohjattoman kassan täyttämiseen. Kuulin et yksityiskoneilla pörrätää, tässä ei ole mitään järkeä, miten voi meidän kotikaupunkia enää arvostaa tuntuu et päättäjät koko kotimaassamme eivät ota tosissaan näitä ajassa askarruttavia tapahtumia. Kyllästymme veronmaksuihin jos näin hulvastomasti jaetaan tälläiseen kannattamattomaan liiketoimintaan.

Tori tosiaan on kehittämisen tarpeessa. Tuskin mistään kuitenkaan mitään tulee. Suomessa valitusoikeuden avulla yksi valittaja voi kaataa hankkeen, vaikka asia ei häntä koskisikaan.

Tulkaapa lääkärit piiloistanne tavallisen kansan pariin ja osoittakaa tukenne parhaille työkavereillenne eli hoitajille julkisesti. Kuka ehtii ensin?

Nyt loppui kärsivällisyys! Etelä-Saimaa sanomalehdessä tekstin koko ja himmeä teksti lukukelvotonta. Kenelle lehti on tarkoitettu? En tarvitse silmälaseja, mutta toimittaisiko E-S suurennuslasit. Päätoimittaja Lakka hoida lehti lukukuntoon tilaajilleen vai tehdäänkö TILAUSLAKKO! Sopii minulle.

Jumakikka, nyt saa loppua tuo hinkkaaminen tuon jääkiekon ja hallin ympärillä. Päätös on tehty ja se tyydyttää kansaa. Hallia ei toivota keskustaan.

Kisapuiston uuden jäähallin edessä on SaiPan ja Veiterän sm-kisajuhlat. Sisähalli sopii paremmin Kimpiseen kuin amiksen kentälle. Grynderit saa suunnitella omia jäähallejaan vaikka lentokentän päähän. Kuka siellä pelaa? PEPO vai zska? Kauppatori on kauppatori. Uuden kappahallin saa rakentaa. Piste.

Vanhukset eivät viihdy paikoissa missä nuoriso on vauhdissa. Luullaanko että nuoret viihtyvät eläkeläisreservaatissa. SOTE-keskus Kisapuistoon ja monitoimihalli keskustaan.

Mitä virkaa on kaupungin tekemillä kaavoituspäätöksillä kun kaikki rakentajat pystyvät niitä muuttamaan mielensä mukaan!

Nyt jäähalli ja Armilan palveluja ollaan ahtaassa keskustaan. Mistä parkkipaikat? Taitaa ahdasta tulla ja pian pelti kolista. Miksi kaikki pitää laittaa samaan kasaan? Ei pian lehmusten kaupungista ole mitään jäljellä.

Suomen koko ilmastokuormitus on yhden sentin rahan verran kymmenestä eurosta. Eihän meillä edes ole centin kolikoita käytössä! Hallituksen tavoitteet ovat puoli centin kolikkoa. Sen takia maksamme bensasta kallista hintaa, sen takia pelotellaan sähkökatkoksista talvella. Sen takia puretaan ilmaista ja omavaraista vesivoimaa. Turhan takia. En pidä vihreästä siirtymästä. Joidenkin poliitikkojen poseerausta ilman realismia.

Lääkärit saivat vastikään reilun palkankorotuksen plus kunnon bonukset, hoitajat jäävät ilman.

Meillä oli kiinteistökaupan osalta yksi kriteeri, ei myydä venäläisille. Eikä kysymys ole syrjinnästä vaan valinnasta.

Hoitajien lakon "sovittelu" ei ole enää neuvottelua vaan kiristämistä. Ja onko tuo vastapuolen "neuvottelija" mies paikallaan kun kuntatyönantajia edustaa. Valtiohan se maksumies tulee olemaan. Sairaanhoitajien asiat olisi pitänyt hoitaa jo ajat sitten kuntoon... palkkakuopassa ovat.

Edustaja Mattilan puhe valkoisten heteromiesten tasa-arvo-ongelmasta on aivan totta. Tässä ylisuvaitsevuuden ja viherajattelun aikakaudella ei saa olla omaa mieltä. Mariaa tai Sannaa ei saa arvostella suututtamatta muita. Jospa Amnesty joskus kantaisi meistä huolta.

Miksi hoitotyön lähiesimiehet, palvelupäälliköt ja koordinaattorit eivät tule mukaan hoitotyöhön helpottamaan hoitajapulaa?

Hoitajaliitot ovat jo pitkään ns. ampuneet omaan jalkaansa mollaamalla työolojaan ja palkkaansa. Palkat eivät ole sen pienemmät kuin julkisellla sektorilla yleensäkään vastaavalla koulutustasolla. Työoloihin vaikuttaa eniten hoitajapula, joka ei näillä toimilla kohene. Viimeinen pisara oli uhkailu teho-osastopotilailla.

Itänaapurit ajavat autoilla väärillä rek.kilvillä, voimmeko mekin tehdä samoin? Onko rikos? Onnettomuuksissa väärät kilvet pois ja pakoon! "onko ok?

Koronaa ei ole, mutta koronarahaa työnnetään kouluihin kaikenmaailman hankkeisiin, jotka vain sekoittavat arkea.