Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Jos hoitajilta viedään lakko-oikeus, saman lain pitäisi koskea kaikkia ammattiryhmiä

Ei tarvitse Putinin keksiä uusia suunnitelmia kun nämä suomalaiset "asiantuntijat" antavat vinkkejä joka päivä iltapäivälehdissä.

Taas poliitikot/ministerit kertovat että heillä on vastuu säätää lakeja rikkoen työtaisteluoikeutta. Milloin poliitikot/ministerit säätävät lakeja niin että työnantajapuolen täytyy sopia asiat neuvotteluissa. Jos potilaita kuolee tämmöisen tapauksen takia, eikö yhtä suuri vastuu ole myös työnantajan puolelta.

Keskustan elinvoima? 13.9. tekstitv uutinen kertoo Kouvolan keskustan kauppojen kadonneen. Lpr tulee perässä. Kaikille kiva ja autio keskusta!

Jos hoitajilta viedään lakko-oikeus, saman lain pitäisi koskea kaikkia ammattiryhmiä. Silloin tosin saadaan aikaan suurlakko. Hoitajakato pahenee.

Hoitotyö on kuin orjatyötä, palkka on pieni. Pakkoa ja lakia ja työnantaja pikku hiljaa nujertaa hoitajaliittoja pyyntöprosentistaan. Alanvaihto esissä.

Viekö Lpr kaupungin johto väkisin jäähallia keskustaan kun on sitä aina sinne halunnut valtuuston päätöksestä huolimatta. Hyväksyykö puolueet?

Kukaan ei ole lopettamassa lakko-oikeutta. Ei saa turhaan provosoida! Suojelutyö pitää hoitaa oli lakko tai ei. Ihmisten ei saa antaa kuolla tahallaan. Se on hoitajien kunniakysymys. Hoitajaliittojen johtajat toimivat vastuuttomasti pelatessaan ihmishengillä. Ei jatkoon.

Missä on Lauritsalan häiriköivien nuorten vanhemmat? Nyt kaduille ja puistoon porukalla partioimaan. Joku raja pitää olla hölmöilyilläkin.

Öljyn pörssihinta on ollut jo pitkään alle 100 dollaria. Saa jo laskea bensan pumppuhinnan alle 2 euron! Ei tarvii noudattaa vihreätä siirtymää kirjaimellisesti. Bensa saa maksaa vähän. Sitä hallitus ei sentään ole kieltänyt.

Sitten joskus kun Lpr saa uuden jäähallin jonnekin, niin voittaahan Liiga-SaiPa SM-kultaa, voittaahan?!