Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Poliittinen ohjaus on bisneksessä turmion tie

Vain muutama vuosi sitten Fortum jakoi extrabonuksia jopa keskitason johtajille seurauksena hyvin sujuneista busineksista. Tuttavani, joka sai runsaan bonuksen ei edes tiennyt, että oli sellaisesta sovittu! Kiitollisena otti yllärin vastaan ja kiitti hienoa työnantajaansa!

Tänään ääni kellossa on toinen! Fortum on pulassa. Ei hätää, Suomi Oy tulee avuksi. Me kansalaiset laitamme pienet säästömme ja lainatakauksemme pelastaaksemme yhtiön konkurssillta.

Ennustan, että piakkoin Fortum on taas jaloillaan ja jakamassa bonuksia vähintään sikariportaalleen. Kyllä poliittiset omistajaohjaajat, joilla ei ole hajuakaan busineksen todellisuudesta saavat taas selitellä, miten kaikki tuli taas niin yllätyksenä!

Milloin tajuamme, että tämä poliittinen ohjaus on turmion tie. Mistään mitään ymmärtämättömät jakkupukuiset ministerimme ovat ohjailtu uudestaan ja uudestaan Uniberin kaltaisiin riskisijoituksiin.

Suomi Oy kiittää ja toivo Suomi Oy:lle kaikkea hyvää

Taisto Pitkänen

Taipalsaari