Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Miksi parturi kysyy, miten ajetaan, kun lopputulos aina sama sanoipa mitä tahansa

Ennen rikkaitten lapset oppi pahat tavat köyhien kakaroilta. Median mukaan, nykyisin opitaan Suomen pääministeriltä.

Milloin kaupungilla olisi aikaa käydä Voisalmessa putsaamassa sotketut opasteet ja siivoamassa Hopeavuoren pysäköintialueen asfaltti rikotuista ikkunalaseista?

Hieno uutinen perjantaina: Venäjältä tulevien turistien pääsyä länteen rajoitetaan vihdoinkin. Meikäkin voi taas kohta asioida Prismassa.

Junat ovat olleet viime aikoina hyvin aikataulussa. Hienoa! T. Asiasta täällä valittanut

Liiketoimintasiirron yhteydessä henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä. Sotealue aikoo palkata entisten johtajien lisäksi mahdollisesti 19 uutta johtajaa? Miten yrityksessä asiat olisi organisoitu? Toimari ja toimialajohtajat, henkilöstö- ja talousjohtaja, max. kuusi johtajaa? Mikä näitä poliitikkoja oikein vaivaa?

Miksi parturi kysyy, miten ajetaan, kun lopputulos aina sama sanoipa mitä tahansa.

Uskottu, toivottu, rakastettu on seurakuntavaalien avoin ajatus. Savitaipaleella keräilylistan sisältö kertoo muuta, mut hienoa että demokratia toteutuu sehän pääasia.

Oppositio on kuin kiimassa noine välikysymyksineen. Muisti pätkii ja ei tule mieleen, että kokoomuksen Orpo ministerinä hyväksyi Fortum-kaupat. Persut hallituksessa, mutta hoitajamitoitus jäi hoitamatta!

Tuo jälkiviisaus on sitä suurinta viisautta. Oppositio vastusti hoitajamitoitusta, pienemmän henkilöstön selkänahasta olisi vedetty sama työ halvemmin.

Surkein hallitus minun elinaikana.

Typerimmät pelit: kriketti ja jopa Suomeen pesiytynyt amerikkalainen jalkapallo.