Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | 19 ministeriä, 19 sotejohtajaa, 19 miljoonaa miinuksella, eikös se jotenkin sillä tavalla mene?

Jopa onkin hyvinvointialueen johtorakenne "kevyt": 60 valtuutettua, 19 kovapalkkaista johtajaa ja muu päällikkö- ja työnjohtotaso päälle. Ei ihme, jos rahoitus ei sitten riitäkään varsinaiseen asiaan sairaanhoitoon, pelastukseen ja muihin toimintoihin. Kiitos kepun ja demareiden!

Ei ihme, että hoitajien palkkoihin ei riitä rahaa. On sellainen määrä monenlaista johtajaa ja valtuutettua ym. populaa palkattavana tähän uuteen systeemiin, että oksat pois. Lääkäriin pääsee aina vaan huonommin ja kohta karsitaan palveluja.

EU:n pakotteiden piti laittaa Venäjä/Putin polvilleen. Toisin taisi käydä. Venäjä laittaakin EU:n polvilleen energialla.

19 ministeriä, 19 sotejohtajaa, 19 miljoonaa miinuksella, eikös se jotenkin sillä tavalla mene?

Olen odottanut kuukausia pääsyä reumalääkärin vastaanotolle, ja aikakin oli jo minulle varattu tämän kuun loppupuolelle. Kunnes tylysti tekstiviestillä aika peruttiin resurssipulan vuoksi ja seuraava mahdollinen aika marraskuussa. Nytkö se priorisointi Eksotella alkoi. Nivelkivut jatkuvat ja käytössä ehkä tehoton lääke.

Nimimerkki 69 v

Jos lääkefirmoja ei voi haastaa oikeuteen, niin viranomaiset ja poliitikot voi. Meitä on petetty. Oikeudessa tavataan.

Kun hyvinvointialueen hallintopoliitikoille maksetaan kokouspalkkiot, päivärahat, kilometrikorvaukset ja korvaus ansionmenetyksestä, niin yllätys, yllätys, potilaiden hoitoon ei jääkään yhtään rahaa.

Koskeeko noita sähköpotkulautailijoita mitkään liikennesäännöt. Välillä ajotielle, välillä jalkakäytävällä, välillä pyörätiellä ihan oman mielen mukaan.

Onko vesivoima fossiilista? Joku raja ja järki näissä vihreän siirtymän hömpötyksissä pitää olla. Sähkön korkea hinta johtuu vihreästä siirtymästä. Sähkön tuotantokapasiteettia on leikattu.

Joko keskussairaala on päättänyt kattovalaistuksen säästämisestä käytävillä päiväsaikaan?

Pohdin vanhoilla päivilläni, mikä olisi rikoksen nimike, jos sairaalassa oleva heikko ihminen jätetään hoitamatta, ja hän kuolee. Mielestäni se on kuoleman tuottamus.

Topi Toimeton

Ollaanko me oikeasti maksettu Olkiluoto 3 ydinvoimalan rakentajille (ranskalaisille). 10 vuotta myöhässä ja koko ajan jotain vikoja. Heidän pitäisi maksaa meille.

Lappeenranta on kyttääjien kaupunki, varastetaan jopa toiselle kuuluvaa maksettua postia.

Sähkön hintojen kohtuullistuttaminen onnistuu tehokkaasti ottamalla sähkölaitokset yhteiskunnan eli meidän omistukseen. Saisimme sähkön omakustannushintaan. Välttämättömyyksillä ei tule rahastaa!

Vanhusten palvelutaloissa nuokkuu omissa huoneissaan ylilääkittynä tuhansia yksinäisiä vanhuksia. Useimmat syövät turhia tai haitallisia lääkkeitä. Myös kipulääkitys ja rauhoittavien lääkkeiden määrä on järkyttävä. Ei ihme, että elämänilo hiipuu...

Olisi tärkeää, että hoivakotien hoitajat vapautetaan hengityssuojaimista viimein. Tiedetäänhän, että suoja ei estä virustartunnoilta vaan vähentää ainoastaan bakteeritartuntoja.

Jos yhteiskunnalla ei ole varaa palkata hoivakoteihin lisää henkilökuntaa, niin on peräänkuulutettava vapaaehtoisvoimia käyttöön. Vanhuksille tulisi lisätä aikaa läsnäololle ja erilaisille virikkeille varsinkin, jos rauhoittavien lääkkeiden määrää vähennetään ja asukkaat alkavat virkistymään pyrkien pois makuuasennoilta.

Toivottavasti Zelesnyin joukot saavat ajettua maahantunkeutujat vihdpin pois Ukrainasta! Slava Ukrainy!