Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Imatran Seudun Sähkön pieleen menneet sijoitukset (Pyhäjoki 9 milj) maksaa paikallinen kuluttaja

Ei ne täällä mitään osaa. Lahti tilannut Proxion planilta selvityksen, jolla tyrmätään taas LPR ratahankkeessa.

Onneksi Vuoksenniskankoululta hävis pelkät lenkkarit. Voisi olla mahollista, että katoaa oppilas, kun laittavat oppilaita välillä väärään koulutaksiin.

Ihmemaan Liisa

Mielestäni se joka kerää marjat toisen mökkitontilta on varastakin alhaisempi. Jokamiehenoikeuksille rajat.

Mustavalkoisella kissan kuvalla varustettu kissanruoka sisäksi aaltopahvia eikä lihaa. Ei kelvannut edes variksille. Tutki mitä tarjoat lemmikillesi.

Mistäs nyt tuulee, kun 31.8. Nesteellä samat pa-hinnat Lappeenrannassa ja Kouvolassa...äkillinen muutos kilpailutilanteessako? Luumäellä kilpaillaan verisesti, siellä vielä muutaman sentin halvempaa.

Outoja vikoja pitkäkilpisissä, kun pitää irrotella auton verhoiluja ja laittaa varaosia moottoritilaan paketeissa levähdyspaikalla. Mikä viehätys Myllymäen telemastossa on, kun 3 vieraskielistä henkilöä kuvaa sitä 29.8. klo13.15?

Lavatansseista on tullut esiintymispaikka tanssiharrastajaporukkaan kuuluville. Tanssitetaan vain tuttuja, tarpeeksi hyviä tanssijoita. Satunnainen kävijä joutaa seuraamaan esityksiä.

Seinäruusu

Hyvä, Eekoo rakentaa tornihotellin. Nyt ei tarvita Kauppatorille jäähallia, ei hotellia, ei ravintolaa, vain tori ja sen kehittäminen.

Tiedättekö, mikä oli Mihail Gorbatshovin pitkän iän salaisuus – hän oli Neuvostoliiton viimeinen johtaja.

Kunnioittavatko he mitään kansainvälisiä lakeja ja sääntöjä, minkäänlaista moraalia? Miksi pitäisi siis olla mitään syytä, miksei rajoja laitettaisi kiinni tännepäin tuosta vain.

Mihail Gorbatshov yritti opettaa venäläisille sivistystä ja rauhaa. Pieleen meni surkeasti kumpikin tavoite.

Imatran Seudun Sähkön pieleen menneet sijoitukset (Pyhäjoki 9 milj) maksaa paikallinen kuluttaja. Helppoa rahan keruuta.

Petu

Lpr Energia ulkoisti sähkön myynnin Väreelle. Lpr Energia lähettää kulutustiedot Väreelle. Väre ei ole lähettänyt minulle 3 kuukauteen laskua. Minulla on määräaikainen sopimus Väreelle, eivätkä he voi nostaa sähkön hintaa. Väreestä on tehty paljon valituksia kuluttaja-asiamiehelle Ilta-Sanomien mukaan. Uutisen mukaan sähköyhtiö voi lopettaa sopimuksen, jos laskua ei ole maksettu 3 kuukauteen.

Vihreä kaupunki Lappeenranta. Näyttäisi mallia sähkön säästössä , eikä polttaisi valoja rantaraitilla 2–3 tuntia ennen hämärän tuloa. Jos kaupunki ei säästä ,en minäkään.

VEJ

Jäähallin paikka on keskustassa, vaikka eläköitynyt arkkitehti mitä selittäisi. Muualla halli ei saa sijoittajien rahoja, vaan jää veronmaksajien rahoitettavaksi.

Paikallisten sähköyhtiöiden pitää toimittaa asiakkaille paikallista sähköä kustannuksiin perustuen edullisesti eikä sekaantua Keski-Euroopan keinoteltuun pörssihinnoitteluun. Oikea hinta on luokkaa 5 senttiä kilowattitunnilta. Jakeluyhtiöit ei saa myöskään veloittaa enempää kuin on kohtuullista. Kohtuullinen tuotto taseen pääomalle on korkeintaan 15%. Tästä lähdetään.

Bensan pumppuhinnan keinottelun on loputtava. Eekoon ei pidä veloittaa omistajiltaan liikaa. Oikea hinta on reilusti alle kaksi euroa.

Hyvä mielipide kirjoitus Mikko Niemelältä. Nämä eläköityneet virkamiehet olivat itse virkasuhteessa, kun tämän kaupungin keskustan autioituminen alkoi, kaikki pääkadut piti muuttaa kävelykaduiksi, ja nyt he vastustavat kaiken uuden rakentamista.

Kristillisen koulun opetusluvan puoltaminen on vain äänien kalastamista! Todellinen tasa-arvo on evätä lupa, kun otetaan huomioon kaikki koulut. Jotkut eivät tätä huomaa.

Ei Rakuunamäki ole ainut paikka, missä ajetaan lujaa. On alue, jossa nopeusnäytön mukaan noin puolet ajoi ylinopeutta alueella ei jalkakäytäviä.