Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Yli 50-vuotias on paras työntekijä! Osaa hommat, tietää arvonsa ja osaa kohdella asiakkaita hyvin

Nykyhallitus on päässyt helpolla. Holtiton rahankäyttö, toteutumattomat päätökset jne. voi laittaa koronan syyksi ja nousevat hinnat sodan syyksi.

Helsingintiellä Huhtiniemen kohdalla suojatie 60 km/h tieosuudella. Eikös suojatie voi olla, kun nopeusrajoitus on korkeintaan 50 km/h?

Ihmetyttää perustelut korkealle sähkön hinnalle. Venjän aloittama sota ei vaikuta tuulivoimalla, vesivoimalla tai atomivoimalla tuotettuun sähköön Suomessa tai muissa Pohjois- tai Baltian maissa. Kiinnostaa sähkötuottajien tekemä tulos tänä aikana.

Lopettakaa typerä "Haluatko lukea koko jutun" -kikkailunne.

Rakuunamäen läpiajo kieltomerkeillä ei ole enää mitään perusteita, kun varuskunta oli alueella, niin silloin oli.

Minä en pidä enää tästä maailmasta. Olen yrittänyt elää toisia kunnioittaen, itsestäni huolehtien. Nyt joka puolella vain sotaa ja sen lieveilmiöitä. Suomi tarvitsee valoa ja ihmiset turvaa ja iloa.

Viidensadan viisumipuolituskin tuo liikaa venäläisiä Suomeen.

Tuo on ihan vitsi, että hoitajat oikeasti joskus menisivät lakkoon. Kannattaisi, niin voisi sitä rahaakin alkaa nopeasti löytymään.

Kyllä melkoisia lapasia päättämässä asioista kuten esimerkiksi ulkoministeri ja koko vihervasemmistohallitus. Ei pystytä venäläisten viisumeille laittaa loppua. Mutta kun pitää päättää oman kansan suhteen päätöksiä niin Kyllä Lähtee! On outoa myös sanoa pitäisi kun jotakin tarttis tehdä. Sanokaa jämäkästi pitää. Uskomatonta

Yli 50-vuotias on paras työntekijä! Osaa hommat, tietää arvonsa ja osaa kohdella asiakkaita hyvin. Pomo hei, mitä jos kannustaisit syyttämisen sijaan? kokeilisit, saatat yllättyä.

Israelin kuningas David hävitti filistealaiset sukupuuttoon 500 vuotta ekr, koska he olivat silmänpalvojia ahneita raakalaisia! Nyt olis taas Taavetilla töitä!

Matti J. Kurosella loistelias kirjoitus 30.8. lehdessä aiheena se, miten "kauppiaat päästetään päättämään yhteisistä asioista". Ja seuraavan sivun uutinen: Eekoo aikoo rakentaa tornihotellin Lappeen yhteyteen.

Jos aiotaan olla 2035 hiilineutraali, niin se vaatii runsaasti sähköntuotannon lisäystä. Suomeen tulisi välittömästi aloittaa rakentamaan 3–5 uutta ydinvoimalaa, jos aiotaan olla omavaraisia.

Vanhuksilla ei viriketoimintaa pitkäaikaishoitokodeissa, hoitajista huutava pula. Vanhuksilla surkea loppuelämä.