Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Mihin pieni kaupunki tarvitsee toista elinvoimajohtajaa

Venäläisten omistamien kiinteistöjen sukulaiskaupat kiihtyy. Ulkoministeriö ihmeissään. Missä ajassa meidän päättäjät elää. Viisumi asia "on niin vaikeaa". Eipä monelle muulle maalle. Olisiko kaksoiskansalaisuuden statusta syytä tarkentaa? Omaa väkeä heikentävät päätökset tulee nopeasti esim. erilaiset verot.

Ei mitään Kutilan kanavaa enää tarvii kun Saimaan kanavaankaan ei kukaan enää käytä, kun Putte saattaa takavarikoida veneet.

Mihin pieni kaupunki tarvitsee toista elinvoimajohtajaa, varsinkin kun nimikkeet ja toimenkuvat ovat hakusessa. Ei voi välttyä ajatukselta, että nyt ollaan poikaporukassa puuhastelemassa kamulle suojatyöpaikkaa, kun varsinainen työntekijä on saatu valittua.

Kepun "vaalisataset": Lintilä kompensoisi kallistuvaa sähköä asumistukea saaville? Saarikko tarjoaa joulurahaa lapsiperheille, tuloista riippumatta? Myös rikkaille! Mitä saavat muut tavikset, joilla eletään kädestä suuhun? Ei mitään! Vaalikiimaa...

Autokatos kellarilla uusi markkinointi-idea keskustan rakentamiseen.

Pe 26.8. Lpr:n juna-asema. Infotaulu huutaa punaisena: juna klo 7.21 peruttu. Missä korvaava kyyti? Odota reilu tunti. Ylitäydessä junassa matkustaminen kaukana viihtyisyydestä. Miksi jätin auton kotiin?

Fortumin harjoittama valtio-omistajan ohjaaminen toimii. Valtio eli me maksamme, ettei varavoimaa tuoteta, hinta pilvissä.

Hoitaja pula ei ratkea ainoastaan palkkoja nostamalla, vaan valtion organisoima työperäinen maahanmuutto pitää ottaa yhdeksi osaksi hoitoalan työvoimapulan ratkaisua.

Kutilan kanavan ja muun siihen liittyvien mm pumppaamot on arveltu v. 2019 julkaisussa Kutilan kanavan ja siihen liittyvät pumppaamot (Google-haku) maksavan 16 miljoonaa euroa. Siis 2018 hinnoista rakentamisen voi arvella kallistuneena paljon.

Pääministerin viime viikkojen meno kiteytyy kahteen vanhaan sanontaan. Raskas työ vaatii raskaat huvit, sekä itku pitkästä ilosta.

Kesäranta ei ole ministereiden eikä muidenkaan "piletyspaikka". Mielestäni presidentin olisi aika jyrähtää niin kuin Kekkonenkin teki tarvittaessa. Pääministeri juhlii virka-asunnossa ja jätti Eurooppa- ja omistajaohjausministerin ongelmaksi Uniperin kohtalon neuvottelut. Kenen vastuulla neuvottelut ja tilanne on nyt, kysyy tyhmä kansalainen.

Kannattaa tulevassa tanssiohjelmassa olevien opettajien olla tikkana, ettei koreografia ole kovin riehakas. Sen seuraus Suomessa on huumetesti!

Suomalaisilta on kadonnut suhteellisuudentaju. Rydmanin naisten ahdistelu ei ole mitään Marinin juhliin verrattuna. Hysteriaa lietsotaan tahallaan.

2000-luvun paras pääministeri aiheuttaa paljon kateutta ja siksi häntä mustamaalataan. Karavaani kulkee, koirat haukkuvat.

Haloo... Eiköhän maailmalla tapahdu tällä hetkellä hieman vakavampiakin asioita kuin Marinin juhlinta! Laittakaa pikkusieluiset ihmiset asiat järjestykseen!

Se, että muutamat Sanna Marinin puolustajat ovat omineet tämän uusmielensäpahoittajien hieman ylimielisen asenteen arvostelijoita kohtaan, lisää vain jakolinjoja puolesta ja vastaan.