Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Mistä pääministeriä oikein syytetään tässä viikon velloneessa jauhannassa?

Marinin olisi pitänyt bilettää pinta ja somejulkkisten kanssa tarpeeksi ja kasvaa aikuiseksi ennen kuin otti vaativan pääministerin pestin vastaan.

huolestunut

Mistä pääministeriä oikein syytetään tässä viikon velloneessa jauhannassa? Onko hän syyllistynyt johonkin rikokseen juhliessaan kodissaan? Hän ei ole julkaissut mitään materiaalia juhlista!

Eikö yksityisen videon julkaisu ilman lupaa ole rikos? Sanna Marin halutaan tietentahtoisesti saattaa huonoon valoon. Poliittista peliä. Onko naisvihaa? Miten miesministerit ryyppäävät yksityisesti, ei julkaista videoita.

Nyt olisi korkea aika selvittää mitä näissä LPR:n terveyskeskuksissa tehdään päivisin kun siellä ei ole lääkäriaikoja antaa, kuka vastaa tästä toiminnasta? Armilan Tk toimimaan päivisin päivystysluontoisesti, lääkäri ottaa potilaita vastaan virka-aikana liukuhihnaperiaatteella niin paljon kun työ aikana pystytään hoitamaan, ei niin että tunti per potilas.

Saimaata ja Lappeenrantaa tulisi markkinoida yhdessä mm. Mikkelin ja Savonlinnan kanssa. Helsinkiläiselle ei Etelä-karjala sano mitään.

Pari vuotta sitten eduskunnassa kehotettiin kovaan ääneen kokoomusjohtajaa häpeämään. Kenenkähän nyt pitäisi hävetä, jos osaisi.

VR todellakin uuvuttaa matkustajansa. Bussi Kouvolan ja Lappeenrannan välillä kestää reilusti kauemmin kuin junamatka. Ja tänään yksi juna Helsingistä peruttiin kokonaan. Vai kuka on syyllinen?

Paljonkohan Kutilan kanavan kustannukset ovat nousseet? Kuntalaisena kiinnostaisi tietää, että kuinka syvälle taskuun pitää käsi laittaa saadaksemme kanavan... Taitaa mennä liian syvälle...

Sähköautoilu on kiellettävä ensi talvena, jos sähköä pitää säännöstellä.

Kauppatori ei ole sekava, sieltä löytää perunan, mansikan ja lihapiirakan myyjät helposti!

Fortum on surullinen esimerkki siitä, kun poliitikot yrittävät tehdä "bisnestä".

Fortumin alamäki alkoi silloin kun ministeri Pekka Haavisto myi Fortumin jakeluverkot australialaisille. Kalliiksi käy poliitikkojen päätökset.

Lappeenrannassa bensa 20 senttiä kalliimpaa kuin Savonlinnassa. Kiitos kartellin!

Voisiko valtio tukea tarvittaessa Itä-Suomen sähköyhtiöitä, jotta täälläkin saisi paikallisesti halvempaa sähköä kuten Seinäjoella?

Demareiden viime vaalilupaukset vesittyvät toinen toisensa jälkeen. Hoitajamitoitus, vappusatanen, taitetun indeksin poisto eläkekorotuksista. Kuka enää uskoo heihin, ei kukaan. Pääministeri vaan bilettää.

Pikisaarenkadulla bussien kääntöpisteen kohdalla on pitkään ollut rämä ja teipattu kaapelikaappi missä numerot 60102. Suosittelen pikaista vaihtamista.

Pikisaarelainen

Jos jonkun kunnan kunnanjohtaja tai sivistystoimen johtaja tekisi pääministerin lailla niin kenkää tulisi.