Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Miksi pitää lappeenrantalaisten hidastaa autolla kääntyessä niin paljon, että melkein pysähdyksiin menette, kun käännytte suoralta tieltä esim. oikealle

Vaihtoehtoiset lämmitystavat valttia. ELY/AVI voisi palauttaa pohjavesien luokituksen takaisin, jotta muuttuneessa energiatilanteessa porakaivot mahdollistuisi LPR:n keskustassa. Kuka veisi asiaa eteenpäin?

Presidentti on ravistellut instituutiota pelaamalla katulätkää junnujen kanssa. Holtittomuus ja turvauhan luominen ei ole ravistelua.

Kisapuisto paras jää- ym hallien alue, saadaan kisat, messut, festarit, näyttelyt, sirkukset, ku on parkit. Lyhyt meno Lepolankadulta. Bussireittiki helposti.

Eksote hyvä! Tiedotukset tärkeistä esim korona-, influenssarokotus (päivät, ajat, paikat) ES-Keskiviikko-osioon aina myös. Asukkaat kiittää ja kiitää!

Kaikille Marinin puolustajille. Sanna oli perunut lomansa ja otti vallan ja vastuun itselleen (24h). Mitenköhän nuo promillet? Meillä töissä on nollatoleranssi. Taitaa muuten olla kaikkialla.

Ei taida Sannalla olla puhtaat jauhot pussissa.

Jos hoitajien lakko toteutuu, ja tehohoito jää ilman henkilökuntaa, se ei saa jäädä ilman tuntuvia rangaistuksia! Työpaikan menetys vastuullisille. Kaikkella on rajansa, lakollakin!

Kiitos kauppaketju Lidl, että tulit Suomeen. Muuten meillä olisi osuuskaupan ylivalta. Pahin vaihtoehto kuluttajalle.

Ekonomistit vastustavat sähköverojen alentamista. Asuukohan heistä kukaan sähkölämmitteisessä talossa maaseudulla? Kaupunkiasunnosta on asiantuntemus kaukana maalaisjärjestä. Pystyn omakotitalossani säästämään sähköä moninkertaisesti verrattuna kerrostaloasujiin. Kyllä Alv tuottaa valtiolle entiseen malliin, vaikka sähkön hinta nousisi maltillisemmin.

Kutilan kanavasta on tullut Etelä-Karjalan edunvalvonnan riippakivi. Kukaan näkyvä poliitikko ei uskalla kyseenalaistaa lähes 20 miljoonan euron hanketta. Rahat tarvittaisiin kipeästi muualla kuin pääosin huviveneilijöiden käyttöön tulevassa kanavassa.

Toimittaja Riikka Uosukainen puheesi oli tosi loukkaavaa Sanna Marinista. Häpeällistä. Terveisin mummo 75v.

Marin saa bilettää niin paljon kuin haluaa. Mutta sinä aikana pääministerin tehtäviä hoitamaan toinen ministeri.

Hienoa Lappeenranta jätemaksukorotuksista. Luonto kiittää lisääntyvistä roskasäkeistä.

YkkösJakari

Media arvioi itse onnistumistaan Marin uutisoinnissa. Ihmeellistä kyllä katsoivat onnistuneensa. Olipa turha uutinen!

Steinerkoulu on saanut toimia Lappeenrannassa vuosia ellei vuosikymmeniä. Miksi Lappeenrannassa ei saisi toimia myös Kristillinen koulu? Kristillisyyden puuttuminen ja kieltäminen kouluissa on suuri syy lasten ja nuorten pahoinvointiin.

Boris Jeltsin tanssi, lauloi ja kännäsi. Joutui eroamaan. Boris Johnson juhli, luultavasti myös lauloi ja tanssi, ehkä myös kännäsi, joutui eroamaan.

Urheilijat dopingtestataan kotona vaikka keskellä yötä. Näyttää siltä että on tehtävä (pää)ministerille huumetesti randomina. Geopoliittinen tilanne vakava, selväpäistä päätöksentekoa tarvitaan 24/7

Eikö voitaisi nyt vaan nostaa hoitajien palkkoja? Siinä koko juttu. AKT pitäisi vaan suunsa kiinni, eli tyytyisi tällä kertaa vähempään.

Minusta on hyvä että meillä on nuori pääministeri, joka osaa myös juhlia. Mikä oli Kekkosen terveydentila hoitaa tehtäviään viimeisinä virkavuosina? Nyt revitään otsikoita Marinin juhlimisesta, jos olisi tapahtunut sitä tai tätä miten olisi asia hoidettu. Asialliset hommat suoritetaan, muuten ollaan kuin Ellun kanat.

Vanhukset, vammaiset, sairaat: varoitus annettu, priorisointi käyttöön Anneli Kiljusen suulla. Ketä jäi hoidettaviksi? Terveet?

Mihin on ihmisiltä rahanahneudessaan kadonnut kaikki inhimillisyys? Uhkaillaan teho-osaston lakolla! Jo pelkästään tuollainen uhkailu pitäisi johtaa iänkaikkiseen työpaikan menetykseen.

Eikö tuon jäähallin voisi rakentaa kirjaston/monitoimitalon ja entisen Vapaudenaukion päälle. Siinähän korttelissa on jo yksi kerrostalo purkutuomion saanu. Parkkihalli valmiina maan alla.

Voi jumakikka! Kyllä huvitti ja suuresti lukiessani, kun saman populan (Hesari,Iltis, Iltalehti) päätoimittajat kehuivat itseään hyvästä journalismista Marinin illanvieton tienoilta.

Jos rakennetaan jäähalli Kisapuistoon, kaupunki maksaa hallin rakentamisen ja useita miljoonia vuosittaisia ylläpitokuluja. Jos rakennetaan monipuolisia tapahtumia mahdollistava monitoimiareena keskustaan, rakennus- ja käyttökulut ovat rakentajan kontolla. Kumpaa kannatat?

Miksi pitää lappeenrantalaisten hidastaa autolla kääntyessä niin paljon, että melkein pysähdyksiin menette, kun käännytte suoralta tieltä esim. oikealle. Koko liikenne pysähtyy takana, kun käännytte kurvista! Reippaasti eteenpäin samalla vauhdilla!

Kurvit suoriksi kiitos

Tätä on odotettu, kristillinen koulu vaihtoehdoksi Lappeenrantaan. Demarit vastustavat koulua yksimielisesti, kannattaa muistaa asia tämän syksyn kirkollisvaaleissa.