Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Asuntojen hinta nousee keskustassa, jos Lappeenranta saa areenan

Lappeenrantaa vaivaa suuruudenhulluus. Käykää Imatran Ukonniemessä katsomassa, miten on määrätietoisesti rakennettu monipuolinen ja toimiva halli- ja areenakeskittymä, jossa järjestään tapahtumat ja festarit!

Asuntojen hinta nousee keskustassa, jos Lpr saa areenan. Elävä kaupunki kiinnostaa sijoittajia ja muuttajia.

Sanna Marin jatka vain omaa elämääsi. Kymmeniä vuosia sitten, kun olin nuori, vuosia osattiin myös juhlia ja ikinä ei tarttenut krapulan vuoksi olla pois työstä. Työurani kesti putkeen melkein 50v ja aina työkykyisenä!

Onkohan näillä ruokakuljettajilla hygieniapassit suoritettu?

Ihmemaan Liisa

Vähän säälittää, millaisen kasvatuksen ja minkälaisista perheistä nämä törkylehtien toimittajat oikein ovat. Mikä on "miesten" naiskuva eli oma äiti roolimallina?

Hyvä että minäkin pääsen viimein lähikauppaan Lauritsalassa, kun koko kesän invapaikalla seissyt mansikkakoju on poissa.

Inva-autoilija

Lappeenrannan jäähalliratkaisun perustelu Tampereen esimerkillä kertoo taustojen ja reunaehtojen erilaisuuden ymmärtämättömyydestä. Jos kiekkobusiness olisi kannattavaa, ei veronmaksajien tarvitsisi tukea lajia hallien investointi- ja käyttömaksuina kymmenillä miljoonilla vuosittain. Kallista energiaa tuhlaavana hallilätkä joutuu ensimmäiseksi kestävän kehityksen kriteereillä alasajettavaksi lajiksi.

Tutkijat ja poliittiset virkamiehet ovat erittäin hyväpalkkaista väkeä, joten tottakai vastustavat sähköveron alentamista.

Upeaa lasten ja nuorten lautakunta, kun puolsitte kristillisen koulun opetuslupaa! Lapsissa ja nuorissa meillä on toivo.

Nyt on alkanut torin ja ympäristön alasajo. Muutama vuosi kinastellaan hallista, lopputuloksen tietää... Näin kävi Huhtiniemen leirintäalueellekin.

Onko tyhmää kansaa taas jymäytetty? Sote piti saada, se ratkaisee kaikki terveydenhuollon ongelmat, kun rahoitus tulee valtiolta. Ei ole päästy alkuunkaan, kun Anneli Kiljunen kertoo meille ilouutisen, että budjetissa on kymmenien miljoonien eurojen vaje ja hoitoja aletaan priorisoimaan. Onneksi hallintohimmelin palkat ja palkkiot ehdittiin vahvistaa ja tuskin niistä leikataan euroakaan. Sote -suuri puhallus.

Jauhojengi on jo löytänyt käyttöhuoneen.

Kiljunen! Miten on aiemmin niin vahva Eksote vajonnut tosi huonoon kuntoon sekä taloudessaan että palveluissaan.Taitaa puuttua osaamista ja johtajuutta.

Kiristetyt palkankorotukset johtavat sotealueilla leikkauksiin. Näin ruokitaan kurjuutta. Julkinen puoli ei ole rahasampo. Tuottavuuden kasvua voi jakaa palkankorotuksina. Missä tuottavuuden kasvu?

Demareiden ja kepun pakkomielteenä oli lisätä kallista hallintoa perustamalla hyvinvointialueet. Nyt on enää turha itkeä, ettei rahaa riitäkään itse asiaan, sairaanhoitoon ja pelastustoimeen.

Mahtaisikohan "Tex Mex is for Sharing" sopia paremmin kuin "Charing" TV-mainoksessa?

Mitä me teemme kaupunginvaltuutetuilla, jos setelitukuilla mennään ohi ja järki sumenee. Sanonta kehittyvä kerjäläiskaupunki alkaa olla totta.