Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Slava Ukraini -kyltit erittäin hyvät ja näkyvät

Outoa, että kerrostaloasutuksen keskelle puuhataan desibeli-jääareenaa. Mihin unohtui asumisrauha? Paikoitustilaakin tarvitaan. Kaupunki menettää vihreät lupauksensa. Idea lienee poliittista vaaliuhoa.

Slava Ukraini -kyltit erittäin hyvät ja näkyvät.

VR-kaksoisraiteen suojavyöhyke ensin 10 m, nyt 30. Riittääkö tuokaan? Maanomistajille korvaus vain kaadettuina puina. Näinkö Suomessa? Asukkailta hävisivät näkösuojat. Tilalle lisämelua ja tärinää. Sääli Salpausselänharjuakin Saimaa-näkymineen.

Lentokenttä on niin tappiollinen ja vajaalla käytöllä, että sen voisi lakkauttaa ja rakentaa siihen jäähalli. Siinä olisi tilaa parkkipaikoille ja mahdolliselle laajennukselle.

Venäläisille maata ja kiinteistöjä myyvät ovat isänmaan pettureita, tsunien tsuhnia.

Nyt Muukontien päällysteen ajouriin on katujen kunnossapidon tavallinen äly liimaillut antureita tekoälyn pohdittavaksi. Voi olla, että tekoäly antaa ohjeen tavalliselle älylle, että urat tulee päällystää tulevana päällystyskautena.

Ovatko kauppojen yöaukiolot tarpeellisia? Turhaa sähkön kulutustako?

Niin kauan kun suomalainen kilpajuoksija ei irvistä tuskasta maalissa, on turha haaveilla menestymisestä kisoissa.

Nyt kun on kovaan ääneen tiedotusvälineissä ruodittu opiskelijoiden ruuanhinnan nousun mahdollista korotusta, totean että nousee se muillekin. Ei heidän tarvitse olla mitenkään paremmassa asemassa kuin muutkaan kansalaiset, syökööt aleruokia kuten muu kansakin. Ei yhteiskunta laiskoja elätä, oli vanha viisaus.

Yx