Estarit | Lappeenrannassa paikka valmiina tapahtumakeskukselle

Lääkintöneuvos Saramies ei tainnut tietää, että Eksotessa on jo valmisteilla uudenlaisen omalääkärimallin kokeilu, mistä raportti tulee perinnöksi EKHVA:lle.

Eikö Lauritsalan kymmeniä (!) häirikköjunnuja niin mopoilla kuin romuautoilla saada tosiaankaan kuriin? Kilvet pois ja tuntuvat sakot. Entinen terveyskeskus saman sakin 'osumien ottajana' molemmin puolin!

Kepu yrittää valkopestä tekosiaan. Saarikko/Kepu, kok tuella, sai kumotuksi jo ennalta sovitun kopterin sijoituspaikan. Demarit eivät olleet hallituksessa ja Lindeman ei edes eduskunnassa.

En ole nähnyt Ari Torniaisen kertaakaan pitäneen Lappeenrannan puolta lääkärikopteriasiassa.

Kyllä viisumeja venäläisille voidaan myöntää, kunhan maksavat siitä reilun lisähinnan, joka toimitetaan Ukrainan armeijalle. Lisäksi allekirjoittavat bumagin, jossa ilmoittavat vastustavansa Venäjän hyökkäystä Ukrainaan. Kopio siitä toimitetaan Venäjän viranomaisille. Tietenkin viisumin hakijalle kerrotaan etukäteen toimintamalli.

Lappeenrannassa paikka valmiina tapahtumakeskukselle. Vanha Cumuluksen tontti. Mielikuvitus rajana. Toimisi kesällä ja talvella. Vai liekö liian suuri haaste. Heitetään pallo S-ketjulle mietintämyssyyn.

Kun katselin venäläisten ostosmatkailijoiden bussirivistöä tuossa Prisman parkkipaikalla koin ensikerran elämässäni häpeää olla suomalainen. Jos, ja niin kuin luulen, tämä hallitus ei tee asialle mitään, jää ainoaksi vaihtoehdoksi kiertää seuraavissa vaaleissa nykyiset hallituspuolueet kaukaa. Hyvin hyvin kaukaa.

Pitäisikö äänestää vihreitä, jos isovanhemmatkin saa hoitovapaata?

Toivottavasti pääkirjaston väistötilojen painorajoituksesta pyydettiin ja saatiin vuokraan alennusta.

Kukahan osaisi korjata sataman lahdella olevan suihkulähteen? Kovin on matalaksi ja vaatimattomaksi muuttunut.

Bilteman/Puuilon välistä menee Hiessillankatu, joka lähtee liikenneympyrästä (katso Googlemaps). Tien kahta puolta siis kaksi parkkialuetta, joiden väistettävä tieliikennettä.

Tapio Tuomistolle kiitokset hyvästä mielipidekirjoituksesta. Sanoitit oleellisen.

Kymmenen suurinta valtamerialusta saastuttavat yhtä paljon kuin kaikki maailman autot yhteensä!

Lappeenrantaan kaivataan festareille valmista sisä- ja ulkotilaa. Puumalassa festarit järjestetään satamatorille!

Tapio Tuomiston kirjoitus "Mielenilmaisulla haetaan muutosta" oli täyttä asiaa.

Osaiskohan joku valjastaa sen tekoälyn liikennevalojen toimintaan, ihminen kun ei pysty muuhun kuin kyykyttämiseen vaikka niissä niitä sensoreitakin riittää. Lähestyt valoja niin punaiset päälle, eikä muualla ristin sielua, oikein houkutellaan ajamaan päin punaisia.

Kiitos niille autoilijoille, jotka väistivät Kauppakatua väärään suuntaa ajavaa autoa keskiviikkoaamuna.

Viisumien lupahakemusten kanssa näpertelyn voisi lopettaa ja aloittaa tehdä asioita, joilla olisi todellista vaikutusta siihen, että typerä sota loppuisi.

Voi tätä sinisilmäisyyttä. Venäläiset pääsee Suomeen kun ovat hankkineet täältä mm. kiinteistön. No kaikki sukulaiset pienellä osalla omistajiksi niin kaikki pääsee. Hävettää.

Venäläisten ostosmatkailijoiden raha on veressä kasteltua.

Kävin torilla viime viikolla ja hämmästyin hintoja, jotka olivat yli kaksinkertaiset kaupan hintoihin. Mielestäni laatu ei ollut kuitenkaan kaupoissa myytäviä tuotteita kummoisempi. Ainakaan eläkeläisellä ei ole varaa ostaa sieltä mitään. Sahaavatkohan myyjät omaa oksaansa?

Sinä parkkipaikalla venäläisille huutelija. Juuri sinun käytöksesi takia peruin nuoren ukrainalaisen töihinottosuunnitelman. Oletko nyt tyytyväinen saavutukseesi?

Olipa taas Iikko B:ltä mainio mielipide isännättömän rahan yltiöpäisestä käytöstä esim. valtio-omisteisissa yrityksissä. Näinhän se menee.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka